İ3 9100f Ve RX 570li Sistem Kasıyor

O antivürüs güncelmi en başta? SSD HDD sorup duruyorlarda sistemin açılışında acaba bir yavaşlık oyunun açılışında bir sıkıntı varmı? Ayrıca bu iş 1 günde anlıkmı oldu? en son bilgisayara neler indirdin ne kurdun bu iş olduğunda?

O antivürüs güncelmi en başta? SSD HDD sorup duruyorlarda sistemin açılışında acaba bir yavaşlık oyunun açılışında bir sıkıntı varmı? Ayrıca bu iş 1 günde anlıkmı oldu? en son bilgisayara neler indirdin ne kurdun bu iş olduğunda?
evet güncel sistem açılışta evet var hoşgeldiniz ekranında bekliyor oyunun açılmasında da yavaşlık oluyor ve 1 günde olmadı yaklaşık 1 aydır var ama şu 2 - 3 haftada çok düştü fpsler

Bu arada hala boşta ekran kartı kullanımı kaç söylemedin işlemci kullanımın kaç onuda söylemedin ısıl değerlerinide at furmark test yapılırken

1620111683051.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yaptım

Alıntıyı görüntüle

yaptım
Kart problemsiz gözüküyor gibi sadece fanlar neden %87 de neyse oraya çok takılmaya gerek yok şimdide işlemciye bi test yapıştır afillisinden prime95 dicem bu biraz ağır occt veya cpu z olabilir

Bide memorytest86 ile ram testi yaptır bakam ne çıkacak. testleride 1 dk yapma şöyle bi 3-4 dk çalışsın yine

Kart problemsiz gözüküyor gibi sadece fanlar neden %87 de neyse oraya çok takılmaya gerek yok şimdide işlemciye bi test yapıştır afillisinden prime95 dicem bu biraz ağır occt veya cpu z olabilir

Bide memorytest86 ile ram testi yaptır bakam ne çıkacak. testleride 1 dk yapma şöyle bi 3-4 dk çalışsın yine
anladım yapıyorum

hocam cpu z den nasıl yapıcaz testi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,179
Üyeler
192,634
Son üye
indirimvarsabizvariz
Geri