İ3 9100f Ve RX 570li Sistem Kasıyor

Wasp

80+
Reaksiyon skoru
136
Merhaba pc'mi alalı 1 yıl oldu oyunlarda kasma falan yoktu oynuyodum ultra 60 70 fps gta 5 de 90 fps bile oluyodu valorantta ise 200 220 arasında değişiyodu bios ve ekran kartı driver güncel şu an valorantta 50 70 arası gtada 15 45 arası alıyorum harita yüklenmiyor bile ne yapmam gerekiyor sizce donanımsal bi sorun mu yoksa yazılımsal mı iyi günler.

bilgisayarın diğer özelliklerininde yazarmısın

Merhaba pc'mi alalı 1 yıl oldu oyunlarda kasma falan yoktu oynuyodum ultra 60 70 fps gta 5 de 90 fps bile oluyodu valorantta ise 200 220 arasında değişiyodu bios ve ekran kartı driver güncel şu an valorantta 50 70 arası gtada 15 45 arası alıyorum harita yüklenmiyor bile ne yapmam gerekiyor sizce donanımsal bi sorun mu yoksa yazılımsal mı iyi günler.
Pc nin diğer özelliklerinin Vahi yoluyla delmesini bekliyorum

Sistemin boştaki durumu nedir? kart kullanımları felan...
gidip sağlam bir antivirüs ile tarat ilk önce mining virüsü olabilir

8 GB 3000 MHZ RAM MSI H310M PRO VDH PLUS 500W PSU
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistemin boştaki durumu nedir? kart kullanımları felan...
gidip sağlam bir antivirüs ile tarat ilk önce mining virüsü olabilir
kaspersky var sorun yok diyor

8 GB 3000 MHZ RAM MSI H310M PRO VDH PLUS 500W PSU

kaspersky var sorun yok diyor
Ekran kartı kullanımın kaç işlemci kullanımın kaç? furmark test yaptır bi at buraya

Yuklediginiz crackli bir oyun yada program sebep olmuş olabilir mi acaba. Virüs taraması yapınız.

En son ne zaman driver guncelledin , guncelledikten sonra mi bu sorun ortaya çıktı ?

Yuklediginiz crackli bir oyun yada program sebep olmuş olabilir mi acaba. Virüs taraması yapınız.
kanka crackli oyun oynamıyorum ne var ne yok steamden

Ekran kartı kullanımın kaç işlemci kullanımın kaç? furmark test yaptır bi at buraya
tamam yapıyorum

En son ne zaman driver guncelledin , guncelledikten sonra mi bu sorun ortaya çıktı ?
benim oyun zaten kasılıyodu 5700xt li bi arkadaş vardı onun oyunu akıcı değildi amd'nin bi tane eski driverini yüklemiş akıcılığı artmış bende yaptım olmadı sonra en günceli yine yükledim

kanka crackli oyun oynamıyorum ne var ne yok steamden

tamam yapıyorum

benim oyun zaten kasılıyodu 5700xt li bi arkadaş vardı onun oyunu akıcı değildi amd'nin bi tane eski driverini yüklemiş akıcılığı artmış bende yaptım olmadı sonra en günceli yine yükledim
driveri Recommed WHQL kullanın

Sürücüler güncel değil ise güncelleyin. Oyun da VSYNC vb. açık ise devre dışı bırakın.

ssd yok ondan bu kadar fps düşüşü olabilir mi ?

Sürücüler güncel değil ise güncelleyin. Oyun da VSYNC vb. açık ise devre dışı bırakın.
hocam daha geçen gün bios güncelledim ekran kartını ztn hergün kontrol ediyorum yani güncel hepsi

ssd yok ondan bu kadar fps düşüşü olabilir mi ?
Size tüm sisteminiz yazın dedik ama hdd yok şimdi de hdd yi tahmin edicem çünkü ben KAHİNİM (!)
(büyük kelimeyi bağırmak anlamında söylemedim)

Geri