İ3 ile darboğaz yapmayan ekran kartı?

Bir noktadan sonrasınınokumadım ama bu kadar ekran kartını düşürme hevesi yerine oyunları 1080p de oynaması yerine 4k da oynaması da darboğazı azaltmaz mı bir miktar tabi oynadığı ayarları bilmiyorum ama hem para harcamadan hem de ekran kartını downgrade yapıp çöp etmemek için işlemci değişmeye bütçe olana kadar geçici bir çözüm olabilir belki

İ3 8300K işlemci ile darboğaz yapmayan Nvidia ekran kartı önerir misiniz sıfır ya da ikinci el fark etmez, RX 6800XT çok darboğaz yapıyor değiştirip şu sorundan kurtulmak istiyorum.
Ya ikidir konularını görüyorum senin forum rankın nasıl silver aklım almıyor.

3500 liraya zaten i7-8700 filan bulabiliyorsun. i7 alsan bir nebze zaten darboğaz gider daha memnun kalırsın. anakart değiştirmene gerek kalmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta 3000 buluyorsun pazarlıkla rahatlıkla 2500 indirir alırsın

İ3 8300K işlemci ile darboğaz yapmayan Nvidia ekran kartı önerir misiniz sıfır ya da ikinci el fark etmez, RX 6800XT çok darboğaz yapıyor değiştirip şu sorundan kurtulmak istiyorum.
Ekran kartı harika işlemci değiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3050 alsam üste 3 bin falan para bile alırım arada 14 bin fark var dediğin hesaba göre.
Kanka troll olduğunu düşünüyorum

hocam ben bir tane sitede gördüm bir kaç forumda çıktığını yazımşlar diye hatırlıyorum fakat link bulamadım

CPU-Z veya Link atılana kadar bu işlemcinin var olduğuna inanmayacağım. Arkadaşta bence 8300 var 8300k değil.

İşlemci ne diye soracağım da 8300K cevabını alacağımı biliyorum. Arkadaş, bir fotoğraf at. 8300K diye bir işlemci yok

Geceden beri soruyorum söylemiyor CPU Z atmıyor. Hayır bide ben takıntılıyım gece 3 saat onu araştırdım. Ne youtube ne başka bi site hiçbiyerde yok
o zaman troll ya bu konu

Geceden beri soruyorum söylemiyor CPU Z atmıyor. Hayır bide ben takıntılıyım gece 3 saat onu araştırdım. Ne youtube ne başka bi site hiçbiyerde yok
2 haftadır ben de söylüyorum. "i3'den i7'ye geçilir mi" demiş, hangi i3 hangi i7. Sorun bu da değil, 8300K diye bir işlemci yok. Troll konu zaten

İşlemci ne diye soracağım da 8300K cevabını alacağımı biliyorum. Arkadaş, bir fotoğraf at. 8300K diye bir işlemci yok
Bilgisayarcı bana 8300K dedi montajı ben yapmadığım için işlemcide ne yazıyor bilmiyorum belki farklı bir adı vardır ama 8. Nesil bir i3 yani overclock da yapılıyor.

Bilgisayarcı bana 8300K dedi montajı ben yapmadığım için işlemcide ne yazıyor bilmiyorum belki farklı bir adı vardır ama 8. Nesil bir i3 yani overclock da yapılıyor.
CPU-Z diyoruz ama?

Geri