Hocam yanlış yönlendirmişsiniz. 11. nesil işlemciler LGA1200 12. nesil işlemciler LGA1700 soketine sahiptir.Asus Prime H610M-A D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime H610M-A D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime H610M-A D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.385,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu modele bakabilirsiniz hocam.
Buna bakabilirsiniz. Daha ucuz olsun isterseniz H510 serisine bakabilirsiniz.Ortalama 1800TL civarı bütçem var.
Evet geri duzenledim hoacam bir an 12. nesil sandim.Hocam yanlış yönlendirmişsiniz. 11. nesil işlemciler LGA1200 12. nesil işlemciler LGA1700 soketine sahiptir.
Buna bakabilirsiniz. Daha ucuz olsun isterseniz H510 serisine bakabilirsiniz.
MSI B560M PRO-VDH Wi-Fi Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B560M PRO-VDH Wi-Fi Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B560M PRO-VDH Wi-Fi Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 6.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Benim işlemcide full yükte stok soğutucuyla çok ısınıyordu. Arctic freezer duo ile 20 ile 30 derece arasında fark etti. Birde forumda genelde gördüğüm se-224 soğutucu var.Hocam banada aynı işlemci için uygun fiyatlı kule tipi fan önerir misiniz 100 dereceyi görüyor diye turbo boost kapattım ona rağmen 75 derece görüyor oyunda
Hocam bunlar cok pahalı ya alamam bunlarıBenim işlemcide full yükte stok soğutucuyla çok ısınıyordu. Arctic freezer duo ile 20 ile 30 derece arasında fark etti. Birde forumda genelde gördüğüm se-224 soğutucu var.
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
Ä°nternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.199,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu ikisine bakabilirsiniz. Snowman T6 forumda genelde öneriliyor. Ancak açıklamasında LGA1200 ibaresi yok ama daha önce forumda uyumlu olduğu yazılmıştı.Hocam bunlar cok pahalı ya alamam bunları
Evet snowman cok öneriliyor ama uyumlu değil takması cok zor falan deniliyor diye bakmadım ama ilk attıgınız ilgimi çekti soğutma performansına bakmam lazım umarım bulurum incelemesiniBu ikisine bakabilirsiniz. Snowman T6 forumda genelde öneriliyor. Ancak açıklamasında LGA1200 ibaresi yok ama daha önce forumda uyumlu olduğu yazılmıştı.
SilverStone KR03 Intel & AMD Uyumlu, 9cm Mavi Led Fanlı, Kule Tipi İşlemci Soğutucu (SST-KR03) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Silverstone AR01 12cm Fanlı Inte Paket İçeriği SilverStone KR03 İşlemci Soğutucu 1 x 92mm Silverstone Mavi Ledli Fan Metal Vidalar Vida Yuvaları Intel/AMD Bağlantı Aparatları Termal Macun Teknik Özellikler...www.teknobiyotik.com
Snowman T6 Ultra CPU Soğutucu Rainbow İşlemci Fanı Fiyatları ve Özellikleri
Snowman T6 Ultra CPU Soğutucu Rainbow İşlemci Fanı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com