I5 11400f İşlemci İle Uygun Ekran Kartı

Elindeki sistemi sat sıfırdan 7500f-5060/rx9060xt temelli bir sistem topla
aylarca ilanda duruyor giderse yok paraya gidiyor o topa hiç giremem zaten koymuştum ilana aylar önce hala da duruyor olması lazım. satacak olsam 4-5k para verecekler sıfırdan toplamaya karar verirsem o parayı cebimden koyarım eski sistemi de kuzenime kardeşime hediye ederim girmem hiç satma işine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7500f yeterli olur kendim 5070 ve i5 13400f kullanıyorum 600w psu rahat kaldırıyor
peki 5060ti 16gb'den 5070'e geçmeye fiyat farkına değer mi 7500f veya o klasman başka bir işlemci olduğunu varsayın siz hangisini alırdınız son karar olarak? ikisine de bütçeyi yetiririm ama çok fark olmayacaksa masraf olmasın istiyorum sadece. 5070 al fiyat farkı kadar performans alırsın derseniz öyle yapabilirim

peki 5060ti 16gb'den 5070'e geçmeye fiyat farkına değer mi 7500f veya o klasman başka bir işlemci olduğunu varsayın siz hangisini alırdınız son karar olarak? ikisine de bütçeyi yetiririm ama çok fark olmayacaksa masraf olmasın istiyorum sadece. 5070 al fiyat farkı kadar performans alırsın derseniz öyle yapabilirim
kendim bu süreçten geçtim ve sonucunda 5070 aldım :) 13400f nerdeyse 7500f ile benzer performansta. 5060ti kartın 16gb olmasına aldanmayın 5070 12gb olmasına rağmen performans olarak daha güçlü aradaki farka değer. yt den karşılaştırma oyun fps testlerine bakabilirsiniz

kendim bu süreçten geçtim ve sonucunda 5070 aldım :) 13400f nerdeyse 7500f ile benzer performansta. 5060ti kartın 16gb olmasına aldanmayın 5070 12gb olmasına rağmen performans olarak daha güçlü aradaki farka değer. yt den karşılaştırma oyun fps testlerine bakabilirsiniz
tamamdır teşekkürler. son olarak çok yakın fiyata Palit ve Gainward görüyorum çok fark eder mi markası? Bir de daha uygun bulursam twin modelleri de değerlendireyim mi 3 fanlılar bariz daha mı iyidir. Aşağı yukarı aynı derseniz sadece taksit seçeneklerine göre bakacağım

tamamdır teşekkürler. son olarak çok yakın fiyata Palit ve Gainward görüyorum çok fark eder mi markası? Bir de daha uygun bulursam twin modelleri de değerlendireyim mi 3 fanlılar bariz daha mı iyidir. Aşağı yukarı aynı derseniz sadece taksit seçeneklerine göre bakacağım
palit ve gainward aynı kartlar sadece birisinin deseni diğerinden farklı. ama sıcak çalıştığı şikayetini bu forumda yazanlar vardı kart oyunlarda 70 derecenin üstünde çalışıyor hep. inno3d bakabilirsin onunda sıcaklıkları nerdeyse aynı hangisi ucuzsa onu al bu üçü arasından galax bir tık daha iyi gibi bence o markada sıcaklık şikayeti görmedim ben. attığım pny mesela 3 fanlı ama soğutması nasıldır bilmem en ucuz o diye attım sadece. ben biraz fazla verip hem asus sağlam marka hem 3 yıl garantisi var hemde soğutması iyi olan prime modelini aldım ama tercih size kalmış

5060 ti ye 25 000 vermek için deli olmak lazım.
Elindeki parçaları çıkarıp, 25b üzerine tamamlayarak Kampanyalı komple sistem bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,034
Üyeler
183,372
Son üye
otc1413
Geri