Neler Yeni

🔥İndirim İ5-1235U Acer Laptop 🔥11.219 TL

sinyorita

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Emre
Bu işlemciye sahip başka bir laptop arkadaşıma aldırmıştım, bu laptopta yuva var mı bilmiyorum bakmadım ama 8 GB ram ekleme yaparsanız, 16 GB ram ile Intel Iris Xe GPU aktif hale geliyor, Iris fark yaratır mı net olarak yaratır, dezavantajı ise garanti dışı kalma ihtimali var.

ahri8kt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
kamil
Windows kurulumunu yapıp test ettikten sonra iade gibi bir şansımız oluyor mu acaba ? Bilgisayarı 3-5 gün test edip iade etme gibi bir durum var mı ?

Akanzaii06

80+ Bronze
Reis bende de öyle oluyorda geçenlerde bi teyzeme laptop bakayım dedim laptoplara yanasilmaz olmuş i5-1235u DDR5 aceri zar zor indirimle 14e çektik
Mesaj otomatik birleştirildi:

11k ile i5-1235u dan daha iyi işlemcili laptop sanmam bulunmaz heralde bu fiyat bandında parasının laptopu
sizce hangisi beyler?

Bu işlemciye sahip başka bir laptop arkadaşıma aldırmıştım, bu laptopta yuva var mı bilmiyorum bakmadım ama 8 GB ram ekleme yaparsanız, 16 GB ram ile Intel Iris Xe GPU aktif hale geliyor, Iris fark yaratır mı net olarak yaratır, dezavantajı ise garanti dışı kalma ihtimali var.
ram eklemez ise Iris gpu devreye girmiyor mu hocam? valorant felan oynatır mı 100 fps lerde

sinyorita

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Emre
evet hocam 8 GB ram ile Iris çalışmıyor maalesef, YouTube'dan Irıs Xe veya Intel 1235U gaming test diye aratarak oyun performansına bakabilirsiniz fakat oyuncu laptoplarına göre daha fazla ısınır diye tahmin ediyorum, sonuçta oyun için tasarlanmamış laptoplar

1741138673841.png

yardım simgesine tıkladığınızda bilgler burda yazıyo, 8 GB kullanmayı tercih ederseniz UHD kullanmış olursunuz Iris devreye girmez

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Yakup
Acer servisi eğer rami gönderirseniz ücretsiz upgrade yapıyor. Garanti dışı kalmıyor.

11 bin tllik laptoptan valorantta 100fps beklemek biraz hayal ürünü olabilir. Fakat 16gb ram takviyesi ile düşük ayarlarda 60 fpsde oynatır diye düşünüyorum.

Akanzaii06

80+ Bronze
Acer servisi eğer rami gönderirseniz ücretsiz upgrade yapıyor. Garanti dışı kalmıyor.

11 bin tllik laptoptan valorantta 100fps beklemek biraz hayal ürünü olabilir. Fakat 16gb ram takviyesi ile düşük ayarlarda 60 fpsde oynatır diye düşünüyorum.
Attığım linkteki peki oynatır mı

Top Bottom