Neler Yeni

i5 12400F +3070TI 3 aylık sistem be kadar eder?

prejiva

80+
Uygunsuz davranış
Olmayan şeyi 5-6 kişi nasıl uyduracak? Senin verdiğin fiyattan veya alacağın fiyattan, sattığın fiyattan zaten bize ne. Sana olurunu ve olacağını söylüyoruz, diretiyorsun madem biliyorsun kendi kafana göre bir fiyat belirle ve satmaya çalış.
Zihinsel probleminiz mi var? Kime uyduruyor dedim? Link verilmiyor diyorum çünkü bu kampanyalar dolar yüzünden kısa tutuluyor. Kime uyduruyor demişim?

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Burak küçüksubaşı

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Burak küçüksubaşı
Sen güvenme dostum sorun değil ama aşağılayamazsın. Senin güvendiğin çoğu satıcıdan iyidir muhtemelen.
Benim güvendiğim satıcılar kurumsal olan yerler kardeşim en az 2 yerde şubesi bulunan yerler :)

prejiva

80+
Uygunsuz davranış
Yukarda var. 23 bine RX 6800XT li ve RTX 3070 Ti lı sıfır sistem bile var. Kim baksın senin 3 aylık sistemine 20den fazlasına.

Çirkef insanlardan daha aşağılığı yoktur. Kim baksin benim malımaymış illa ki senin gibi karaktersiz bi angut bulunur. Her şeye tahammülüm var 10 bin bile yazsanız saygı duyarım ama karaktersizliğe dur. Lütfen daha fazla yazmayınız. Düzgün yazanlar istediği kadar yazabilir.

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Zihinsel probleminiz mi var? Kime uyduruyor dedim? Link verilmiyor diyorum çünkü bu kampanyalar dolar yüzünden kısa tutuluyor. Kime uyduruyor demişim?
Kimse şu an 22 - 23 k ya 3080 sistem var dememiş ki sana , geçenlerde diye başlamışlar cümleye . 3 gün önce 23 k ya taş gibi 3080 sistem vardı . Sistemin bileşen olarak normal seviyede , 20 den fazlasını unut. Ağrına gidecek bir durum yok.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorsunuz. Yukarı 5 tane sistem atılmış. 2. El ne demek onu da bilmiyor herhlade kimse. Monitörle beraber 20ye ya gider ya gitmez diyorum. Adam arada tek tük öyle indirimler oluyor diyor. Her gün oluyor knk. Hadi sistemiminde kaliteli parçalar olsa biraz fazla diyeceğim kaliteli de değil. Ekran kartı fiyatları düştü 2. El ekran kartı çöplüğü olmuş. Her gün yeni sistem geliyor. Madem çok biliyorsun bize niye soruyorsun. Triggerlandım yok yere.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Burak küçüksubaşı
Çirkef insanlardan daha aşağılığı yoktur. Kim baksin benim malımaymış illa ki senin gibi karaktersiz bi angut bulunur. Her şeye tahammülüm var 10 bin bile yazsanız saygı duyarım ama karaktersizliğe dur. Lütfen daha fazla yazmayınız. Düzgün yazanlar istediği kadar yazabilir.
Sende hakaret etme kardeşim gerek yok bu arkadaşlar pc profösörleri o yüzden bunların yorumlarına pek cevap verme geç ama hakaret etmek hoş degil.:kekw:

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ben senin sisteminin yanına bile yaklaşmam. Kaldıramıyorsan hadi uza şimdi.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven

Ben tekrar verilen linkleri sizin için toplayayım, göz atın hocam.

Herkesin malı değerlidir, mesela mining zamanı 10 eden 2070s i ben geçen gün 5700 tl ye sattım. Piyasa değişken ve miningin bitmesiyle olması gerekenden de aşağıda sistemler çünkü piyasaya sürülmüş ve daha sürülmemiş bir sürü ekran kartı var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,315
Üyeler
161,983
Son üye
sametxk0
Top Bottom