Neler Yeni

i5 12400F +3070TI 3 aylık sistem be kadar eder?

prejiva

80+
Kimse şu an 22 - 23 k ya 3080 sistem var dememiş ki sana , geçenlerde diye başlamışlar cümleye . 3 gün önce 23 k ya taş gibi 3080 sistem vardı . Sistemin bileşen olarak normal seviyede , 20 den fazlasını unut. Ağrına gidecek bir durum yok.
Ağrıma giden bi durum niye olsun piyasa konuşuyoruz sonuçta. Ama somut delil istiyorum sadece ki bu en doğal hakkım. Yok geçen şu fiyattaydı yok geçen burdaydı bilmem ne. Hatta ona bile saygım var. Bi fiyat yanlış bile demedim bir kişiye bile. Sorun ne anlamadım.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Sende hakaret etme kardeşim gerek yok bu arkadaşlar pc profösörleri o yüzden bunların yorumlarına pek cevap verme geç ama hakaret etmek hoş degil.:kekw:
Biz gerçekleri söylüyoruz dostum. Bunları yazarak kimse bizim cebimize para koymuyor. Senin geçirdiğin zamanın 3 4 katını bunları okuyarak ve araştırarak geçiriyoruz zamanımızı.

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Çirkef insanlardan daha aşağılığı yoktur. Kim baksin benim malımaymış illa ki senin gibi karaktersiz bi angut bulunur. Her şeye tahammülüm var 10 bin bile yazsanız saygı duyarım ama karaktersizliğe dur. Lütfen daha fazla yazmayınız. Düzgün yazanlar istediği kadar yazabilir.
yalnız dikkat et , bu forumda İbrahim sevilir, İbrahim de senin bahsettiğin vasıflara sığmaz taşar . Senin çapın yetmez forumda keyifle takılmaya...

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Burak küçüksubaşı
Aynen itopyayı görüyoruz dostum. Satış sonrası hizmet sıfır.
Sistemimi sıfır aldım itopyadan 5 kere garantiye gitmiştir ve en az 3 kere de sıfır parça ile değiştirip göndermişlerdir çok bilme kardeşim herşeyi.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Sistemimi sıfır aldım itopyadan 5 kere garantiye gitmiştir ve en az 3 kere de sıfır parça ile değiştirip göndermişlerdir çok bilme kardeşim herşeyi.
Bu sadece senin için geçerli değil işte. Sadece sen sistem alıyormuşsun gibi davranmayı bırak. Aç şikayetleri oku biraz. İtopya olsun gaming gen olsun. Bu forumda bile bir sürü şikayet var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen uza hatta baya uza. Konu benim sen yorumcusu. Yorumunu yaptın hadi havlama daha fazla.
Halka açık konu. Kaldıramıyorsan açmıcaksın.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Burak küçüksubaşı
Bu sadece senin için geçerli değil işte. Sadece sen sistem alıyormuşsun gibi davranmayı bırak. Aç şikayetleri oku biraz. İtopya olsun gaming gen olsun. Bu forumda bile bir sürü şikayet var.
Yav şikayeti olan insan almaz kardeş ! Ben memnunum kurumsal bir firma olduğu içinde bu tarz yerlerden alıyorum kim nerden alıyorsa alsın.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven

15.5 tuf var, 3080.

Satıcısına güvenirseniz

16k ya ROG var. 2. Elden 14k

prejiva

80+
Ya anlık kampanya veya indirimler oluyor bulunabiliyor ama dedigim gibi tek tek sat bence daha iyi olur sistemi komple satmaya kalktığın zaman insanların gözünde büyüyor benim fikrim 20k 25k arasında bir fiyat belirleyip ilana koy. Koyduktan sonra da parçaları tek tek koy.
Hocam tek tek satabilirim de hatta letgoda ekrana 14 küsure e alıcı var e kalan parçaların hepsi saten 10k rahat ediyor ama toplu olarak elden çıkarmak daha iyidir diye düşünüyorum.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Burak küçüksubaşı
E tamam o zaman niye firmayı aşağılar gibi gülüyorsun o zaman ?
İsmi komik geldi güldüm aşagıladığım yok bir yeri.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam tek tek satabilirim de hatta letgoda ekrana 14 küsure e alıcı var e kalan parçaların hepsi saten 10k rahat ediyor ama toplu olarak elden çıkarmak daha iyidir diye düşünüyorum.
Senin sistemin 3 aylık ve komple sistemi satmak sana zarar ettirebilir fazlasıyla o yüzden tek tek sat dedim.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Hocam satmayı deneyebilirsiniz. Hemen ihtiyacınız yoksa kendi kafanızdaki değere göre yazın sistemi ve tüm parçaları yavaş yavaş aşağıya çekersiniz ihtiyacınız olduğu zaman kıyaslama yaparsınız işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,318
Üyeler
161,984
Son üye
cabaroglu
Top Bottom