Yardım i5 12400f 85 derece görüyor.

Reaksiyon skoru
6
ModArtın intel sistemini almıştım. Cpu sıcaklığı boşta 50 dereceyi görüyor Valorantta denedim 80 85 derecelere kadar çıktı. İşlemcise teknik bir sorun mu var ?

Sorun İşlemcide Değil İntelin Stock Soğutucusu Berbat Seninle Aynı Sorunu Yaşayan Baya Kişi Var Şuan İşlemci Soğutucu Almalısın O Yanında Gelen İntelin Soğutucusu Rezalet

Sorun İşlemcide Değil İntelin Stock Soğutucusu Berbat Seninle Aynı Sorunu Yaşayan Baya Kişi Var Şuan İşlemci Soğutucu Almalısın O Yanında Gelen İntelin Soğutucusu Rezalet
Peki soğutucu öneriniz var mı 70 75 dereceyi geçmesini hiç istemem aslında zaten sistem yeni bilgisayar hakkında pek bilgim yok. Yanacağından korkuyorum.

Yanmaz ama uzun süre çalışırsa ömründen yer muhtemelen. Bütçeniz nedir yardımcı olacak arkadaşlar vardır belirtirseniz.

Peki soğutucu öneriniz var mı 70 75 dereceyi geçmesini hiç istemem aslında zaten sistem yeni bilgisayar hakkında pek bilgim yok. Yanacağından korkuyorum.
Snowman t6 ultra

Fiyatı 334₺

Termal macun mx-4

Stok soğutucuya göre 20-25 derece fark eder.

500 600 liralık soğutucular daha işlevli olur mu derece fark ettirir mi o kadar
kesinlikle evet ve mx-4 termal macun alırsan daha iyi olur bende mx-4 termal macun kullandım 75 dereceden 55 60a indi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

500 600 liralık soğutucular daha işlevli olur mu derece fark ettirir mi o kadar

Termal macun var mı ?
evet

kesinlikle evet ve mx-4 termal macun alırsan daha iyi olur bende mx-4 termal macun kullandım 75 dereceden 55 60a indi

evet
ModArtın sistemindeki anakartla ve kasayla uyumlu olur mu sizin soğutucunuz alabilirim de
Anakart Gigabyte h610m h
Kasa CORSAIR Carbide Serisi SPEC-05 650W 80+ Bronze

ID-Cooling SE-224-XT Black soğutucu + Artic MX-4 termal macun (y)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,972
Üyeler
197,094
Son üye
destra
Geri