Bilal Yiğit
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
ModArtın intel sistemini almıştım. Cpu sıcaklığı boşta 50 dereceyi görüyor Valorantta denedim 80 85 derecelere kadar çıktı. İşlemcise teknik bir sorun mu var ?
Peki soğutucu öneriniz var mı 70 75 dereceyi geçmesini hiç istemem aslında zaten sistem yeni bilgisayar hakkında pek bilgim yok. Yanacağından korkuyorum.Sorun İşlemcide Değil İntelin Stock Soğutucusu Berbat Seninle Aynı Sorunu Yaşayan Baya Kişi Var Şuan İşlemci Soğutucu Almalısın O Yanında Gelen İntelin Soğutucusu Rezalet
Fiyat bilgisi hakkında bi fikrim yok fp ürün olursa iyi olur aman aman fazla olmasınYanmaz ama uzun süre çalışırsa ömründen yer muhtemelen. Bütçeniz nedir yardımcı olacak arkadaşlar vardır belirtirseniz.
Fiyatına göre iyi ürün https://www.teknobiyotik.com/donani...wm-baglantili-kule-tipi-islemci-sogutucu.htmlFiyat bilgisi hakkında bi fikrim yok fp ürün olursa iyi olur aman aman fazla olmasın
Snowman t6 ultraPeki soğutucu öneriniz var mı 70 75 dereceyi geçmesini hiç istemem aslında zaten sistem yeni bilgisayar hakkında pek bilgim yok. Yanacağından korkuyorum.
Fiyat bilgisi hakkında bi fikrim yok fp ürün olursa iyi olur aman aman fazla olmasın
Termal macun var mı ?
aynısını ben kullanıyorum bende de i5 12400f işlemci var valoda max 55 60 derece görüyorum
kesinlikle evet ve mx-4 termal macun alırsan daha iyi olur bende mx-4 termal macun kullandım 75 dereceden 55 60a indi500 600 liralık soğutucular daha işlevli olur mu derece fark ettirir mi o kadar
evet500 600 liralık soğutucular daha işlevli olur mu derece fark ettirir mi o kadar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Termal macun var mı ?
ModArtın sistemindeki anakartla ve kasayla uyumlu olur mu sizin soğutucunuz alabilirim dekesinlikle evet ve mx-4 termal macun alırsan daha iyi olur bende mx-4 termal macun kullandım 75 dereceden 55 60a indi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet
ID-Cooling SE-224-XT Black soğutucu + Artic MX-4 termal macunPeki soğutucu öneriniz var mı 70 75 dereceyi geçmesini hiç istemem aslında zaten sistem yeni bilgisayar hakkında pek bilgim yok. Yanacağından korkuyorum.
Ömründen değil de termal macundan yer.Yanmaz ama uzun süre çalışırsa ömründen yer muhtemelen. Bütçeniz nedir yardımcı olacak arkadaşlar vardır belirtirseniz.