i5 12400f - asus dual 3060 ti hazır sistem alınır mı?

Reaksiyon skoru
1
bu kasayı 1-2 gün içinde almayı düşünüyorum. uzunca bir süre araştırdım ve aklımda kalan bazı soru işaretleri var.
1-işlemci ve ekran kartında soğutma problemi yaşar mıyım ? ekstra soğutucu zorunlu mudur olmasa da olur mu?
2-anakart b660m-e gibi modellerle değiştirilmesini söyleyen insanlar var. upgrade düşünmüyorum. çift monitör kullanıcam. h610m-k yeterli midir?
3-psu'dan kaynaklı problem yaşar mıyım? kaliteli midir, ufacık elektrik kesintisinde bilgisayarı elime almak istemiyorum :'(
4-ssd'yi 1 tb olan SNV2S/1000G'e çıkarmak mantıklı mı?
şimdiden teşekkür ederim..

İşlemci için soğutma almalısınız yeterli sayılmaz ancak ekran kartı soğutması güzel. Onun dışında anakart yeterli, psu kaliteli ve ssd upgrade size kalmış yapabilirsiniz.

1- ekran kartı dual serisi soğutması güzel, ama işlemci için hava soğutucu gerekiyor diyor forumda çoğu kişi
3-FSP iyi bir markadır yinede araştırabilirsin ama forumda önerilen bir marka.
4- Ben olsam çıkarırdım, model hakkında pek bir bilgim yok
Son olarak 21K küsüre arkadaşım 3070 li sistem aldı burdan ekleme şansın varsa biraz daha ekleyip 3070li al.

direkt siteden işlemci soğutucu ekleyip Cooler Master Hyper 212'yi seçsem işimi görür mü?

acil değilse modart böyle bi sistem çıkaracak takipte kal maks 14-15 k olacak fiyatı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,003
Üyeler
185,013
Son üye
shooterqw
Geri