ekran kartın neGerektiğinden düşük fps alıyorum bakın.Youtube daki testlerde ortalama 400 fps alıyor.
Ne kadar güçlü CPU o kadar iyi fps değeri diyebiliriz.normal benim ki 6650xt ben de o civarlar alıyorum. ekran kartına yine bağlı valorantta ne kadar güçlü gpu o kadar fps
normal değil youtube videolarında asus rtx 4060 i5 12400f 400 civarı fps alıyor.normal benim ki 6650xt ben de o civarlar alıyorum. ekran kartına yine bağlı valorantta ne kadar güçlü gpu o kadar fps
Ne kadar güçlü CPU o kadar iyi fps değeri diyebiliriz.
GPU olayı fps tarzı oyunlarda en önemli detay değil. 2. planda kalmakta.
hep mi alıyor oraya dikkat et her zaman almaz illaki 250lileri görüyodur çatışmada.normal değil youtube videolarında asus rtx 4060 i5 12400f 400 civarı fps alıyor.
2. plan dediğin gibi 0 etki değil. illaki etkiler gpu.Ne kadar güçlü CPU o kadar iyi fps değeri diyebiliriz.
GPU olayı fps tarzı oyunlarda en önemli detay değil. 2. planda kalmakta.
Ne kadar güçlü gpu o kadar fps olayı fps zartı oyunlarda 0 etki değil tabi etkiler ama bir işlemci kadar etkilemiyor.hep mi alıyor oraya dikkat et her zaman almaz illaki 250lileri görüyodur çatışmada.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. plan dediğin gibi 0 etki değil. illaki etkiler gpu.
Aynı sistem parçaları aynı grafikler aynı harita aynı durum aynı aynı aynı olmadıkça bu değerleri alamazsın.normal değil youtube videolarında asus rtx 4060 i5 12400f 400 civarı fps alıyor.
18 mb önbellekli işlemciye göre normal degilmi?Gerektiğinden düşük fps alıyorum bakın.Youtube daki testlerde ortalama 400 fps alıyor.