Yardım İ5 12400F için soğutucu önerisi

Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar stok soğutucunun bir ayağında problem var tam oturmuyor o yüzden yeni bir soğutucu almayı düşünüyorum. Sıvı soğutma biraz pahalı geldi o yüzden fanlı bir soğutma almayı düşünüyorum. Anakartım H610M BOMBER şu tarz bir şey alsam oturur mu? Veya sizin önerileriniz var mı? Bütçem maksimum 900 TL.

SE214XT

Arkadaşlar stok soğutucunun bir ayağında problem var tam oturmuyor o yüzden yeni bir soğutucu almayı düşünüyorum. Sıvı soğutma biraz pahalı geldi o yüzden fanlı bir soğutma almayı düşünüyorum. Anakartım H610M BOMBER şu tarz bir şey alsam oturur mu? Veya sizin önerileriniz var mı? Bütçem maksimum 900 TL.

İnstadan takip et indirimli paylaşacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnstadan takip et indirimli paylaşacak

ben deep cool ag400 kullanıyorum.Aynı işlemciye sahibim.
resim_2023-11-21_135313626.png

Ryzen 5 5600 ile Snowman X6 kullanıyorum gayet memnunum. İntelle de uyumlu sanırım.

O bütçede SE-214 XT öneririm. Bütçeniz biraz daha artarsa SE-224 XTS tercih edebilirsiniz. Aradaki fiyat farkına değecektir.

Geri