Neler Yeni

İ5 12400f işlemci üzerinde kararma var

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
Bugün vatan bilgisayardan aldığım 12400f geldi açtım inceledim üzerinde garip lekeler var kararmış gibi iade etmem gerekir mi sorun çıkarır mı?
Fotoğrafı ekleyemiyorum 4.5 mb üstü eklenemez diyor

JSezar

80+ Silver
muhtemel kullanılmış ürün gönderdiler.iade edin sıfır ürün parası ödediniz.

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan üzerini yarı ıslak bezle hafifçe sildim çıktı çoğu vatan a güvenip almıştım kutu da hiç açılmamış gibiydi iade etmeli miyim daha sistemim toplanmadığı için test edemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Emir Alkan
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Şuan üzerini yarı ıslak bezle hafifçe sildim çıktı çoğu vatan a güvenip almıştım kutu da hiç açılmamış gibiydi iade etmeli miyim daha sistemim toplanmadığı için test edemiyorum
Kanka istersen bi leğene su koy icine islemciyi daldir cikar. Sonra kurutma makinesine at sorunun cozulur

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Emir Alkan
Kanka istersen bi leğene su koy icine islemciyi daldir cikar. Sonra kurutma makinesine at sorunun cozulur
Ciddi sananlar var nasil bir kafadasiniz anlamadim ama sadece bir şakaydı. Gercek sanmak icin hayatinizda hic teknolojik alet gormemeniz gerekiyor. Herneyse galiba boyle birileri varmis forumlarda

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum işlemcinin pinlerini silmedim tabi üstünü hafifçe sildim hayatında hiç işlemci üzerinde kalan termal macunu temizlemedin mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,032
Üyeler
164,601
Son üye
Elvina
Top Bottom