Arkadaşlar i5 12400f işlemciden ddr5 anakart ile amdye geçmek istiyorum cs2 oynuyorum bu işlemciden daha iyi bir performans alacağım orta ve iyi diyeceğiniz amd işlemci ve anakart önerir misiniz ekran kartım rtx 4060
280 hz monitörüm var yüksek seviyede oynuyorum o hzyi yakalayamıyorum 210lu fpslere düşüyor o yüzden 3 ay sonra ödeme kampanyası ve indirim varken yararlanmak istiyorum7500f, 7600 ve a620 anakart en az masrafla en çok fpsyi alırsın. ama şahsi fikrim hiç masraf yapma 4060 için. 2 sene sonra komple sistemi değiştirirsen en iyisi olur.
7600 oalbilirArkadaşlar i5 12400f işlemciden ddr5 anakart ile amdye geçmek istiyorum cs2 oynuyorum bu işlemciden daha iyi bir performans alacağım orta ve iyi diyeceğiniz amd işlemci ve anakart önerir misiniz ekran kartım rtx 4060
Asla olamaz. 1k fark verilir mi 0.1 ghz ve dahili gpu farkına ?7600 oalbilir
Rtx4060 7500f ikilisini kullanıyorum . Dikey Eşitlemeyi kapattığımda FPS 220-250 arasında geziyor .Arkadaşlar i5 12400f işlemciden ddr5 anakart ile amdye geçmek istiyorum cs2 oynuyorum bu işlemciden daha iyi bir performans alacağım orta ve iyi diyeceğiniz amd işlemci ve anakart önerir misiniz ekran kartım rtx 4060
dahili gpu icin verilir bence diyelim ekran kartin bozuldu monitore goruntuyu ne verecek?Asla olamaz. 1k fark verilir mi 0.1 ghz ve dahili gpu farkına ?
En mantıklı seçenek 7500f olur.
Kral anakartın ddr5 mi eğer böyleyse değiştirmek gereksiz gibiRtx4060 7500f ikilisini kullanıyorum . Dikey Eşitlemeyi kapattığımda FPS 220-250 arasında geziyor .
Ekran kartı neden bozuluyor ?dahili gpu icin verilir bence diyelim ekran kartin bozuldu monitore goruntuyu ne verecek?
hadi diyelim bi sorun cikti yani ne olacagini bilemezsin sonuctaEkran kartı neden bozuluyor ?
Katılıyorum sırf bu yüzden 7600 almak istiyordum stokta kalmadığı için 7500F aldım.dahili gpu icin verilir bence diyelim ekran kartin bozuldu monitore goruntuyu ne verecek?
7500f zaten ddr5 sadece destekler. ve o fpslerden yüksek alması lazım o işlemciyle normalde. ryzen 7 7700 zorla dicem sana ama fiyat aşırı artıyor. bence o zaman sistemini komple satıp yeni bişeye geç zaten sadece ekran kartın kalıcak ramleride değiştirmen gerekicek bu durumda.Kral anakartın ddr5 mi eğer böyleyse değiştirmek gereksiz gibi
Hocam Ddr4 e 7500 f takamazsınızki zatenKral anakartın ddr5 mi eğer böyleyse değiştirmek gereksiz gibi