Neler Yeni

Çözüldü✓ I5 12400f Rtx 3060ti Darboğaz Sorunu

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
işlemci soğutucusu stok onun dışında kasada 3 tane fan var 2 si büyük arka egzos fan küçük
Siz ısı değerlerine bir bakın lütfen, stok soğutucu i5 12400F için hiç yeterliymiş gibi gelmiyor. daha benim i5 11400F'e yetmiyor.

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Kayhan Uygun
Siz ısı değerlerine bir bakın lütfen, stok soğutucu i5 12400F için hiç yeterliymiş gibi gelmiyor. daha benim i5 11400F'e yetmiyor.
3 tane sıra sıra biraz zaman geçtikten sonra ss aldım aynı yerlerde çekmemek adına değerler böyle bir anormallik gözüküyor mu ? onun dışında full screen olmuyordu fullscreen borderless da oynamak zorunda kaldım bu etkiler mi full screene göre
Mesaj otomatik birleştirildi:

görüntü gitmemiş 4.5 mb dan fazla olamaz diyor acaba discorddan atsam size yardımcı olabilir misiniz ?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
3 tane sıra sıra biraz zaman geçtikten sonra ss aldım aynı yerlerde çekmemek adına değerler böyle bir anormallik gözüküyor mu ? onun dışında full screen olmuyordu fullscreen borderless da oynamak zorunda kaldım bu etkiler mi full screene göre

görüntü gitmemiş 4.5 mb dan fazla olamaz diyor acaba discorddan atsam size yardımcı olabilir misiniz ?
Değerler yok.

Teker teker atmayı deneyin çoklu atıyorsanız. tekli atıyorsanız profilimde discord nickim var.

Top Bottom