Neler Yeni

❌İndirim Bitti! I5 12400F-RTX 4060 TI VENTUS H610M-E-500GB M.2 SSD-16GB RAM 24.000 TL SADECE MAĞAZA

Evanescence

80+ Bronze
Valla öyle diyorsunuz da ben nice insanlar tanıdım powerboost gamepower gametech zoko psularini alipta internet cafede cayır cayır kullandıklarını. Evlerde de çok kullanan tanıdım yıllardır tık demedi diyorlar. Birazda bu iş şans işi . Zate bu ülkenin ekonomik gidişatı yüzünden hepimiz bu markaları kullanamya baslamazsak iyidir. Tanınmış markalar lüx olucak bu gidişatla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
YAKUP CELIK
İnanmazsın ama Thermaltake den sorun yaşadım ama PB PSU dan sorun yaşamadım. Bu arada baktım PSU ya 750w 80+ bronze.
Pch nin yaptığı sitem değermi almaya bunu iptal edip klavye monitörde kisacagim parayi

İceWolf

80+ Silver
Pch nin yaptığı sitem değermi almaya bunu iptal edip klavye monitörde kisacagim parayi
7700xt ile 4060ti muadil diye geçiyor. Güç olarak 7700xt daha iyi ama işin içine yazılım ve sıkıntı yaşama problemleri girince 4060ti çok daha fazla tercih ediliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
YAKUP CELIK
7700xt ile 4060ti muadil diye geçiyor. Güç olarak 7700xt daha iyi ama işin içine yazılım ve sıkıntı yaşama problemleri girince 4060ti çok daha fazla tercih ediliyor.
Hocam İSi biliyorsunuz siz bu akşam almaya gideceğim kasayı değineceğim orada kalmamış kasa sizce kasanın gelmesini beklemekti yoksa degismekmi ne ile degistiriyim belki oradaki herhangi bir kasa ile de degistirebilirim

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
Arda
Hocam İSi biliyorsunuz siz bu akşam almaya gideceğim kasayı değineceğim orada kalmamış kasa sizce kasanın gelmesini beklemekti yoksa degismekmi ne ile degistiriyim belki oradaki herhangi bir kasa ile de degistirebilirim
değiştirin hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnanmazsın ama Thermaltake den sorun yaşadım ama PB PSU dan sorun yaşamadım. Bu arada baktım PSU ya 750w 80+ bronze.
İşi garantiye almak thermaltake kullanmak mı? yoksa işi şansa bırakıp pb mu kullanmak? hep sorun yaşayacaksın diye bir şey yok ya :D

Evanescence

80+ Bronze
Amd ekran kartını watman sorunları yüzünden almaya korkuyor insan. Nvidia daha guven veriyor.

chade

80+ Bronze
alan direkt kasa+psu şeklinde veya sadece psuyu satıp sağlam bir marka alsın. fiyat iyi

Gotocz19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Aksu
Stoklardaki mağazalar artmış ihtiyacı olan kontrol etsin .

Top Bottom