Evanescence
80+ Bronze
Evet bu geceden itibaren sarı sitede görürüz bu sistemi
Pc yi almaya gidiyorum kasa degistirilmelimi25.5k fiyata gider muhtemelen
değiştirilmeli psusu çok kötü.Pc yi almaya gidiyorum kasa degistirilmelimi
İnanmazsın ama Thermaltake den sorun yaşadım ama PB PSU dan sorun yaşamadım. Bu arada baktım PSU ya 750w 80+ bronze.değiştirilmeli psusu çok kötü.
Pch nin yaptığı sitem değermi almaya bunu iptal edip klavye monitörde kisacagim parayiİnanmazsın ama Thermaltake den sorun yaşadım ama PB PSU dan sorun yaşamadım. Bu arada baktım PSU ya 750w 80+ bronze.
7700xt ile 4060ti muadil diye geçiyor. Güç olarak 7700xt daha iyi ama işin içine yazılım ve sıkıntı yaşama problemleri girince 4060ti çok daha fazla tercih ediliyor.Pch nin yaptığı sitem değermi almaya bunu iptal edip klavye monitörde kisacagim parayi
Hocam İSi biliyorsunuz siz bu akşam almaya gideceğim kasayı değineceğim orada kalmamış kasa sizce kasanın gelmesini beklemekti yoksa degismekmi ne ile degistiriyim belki oradaki herhangi bir kasa ile de degistirebilirim7700xt ile 4060ti muadil diye geçiyor. Güç olarak 7700xt daha iyi ama işin içine yazılım ve sıkıntı yaşama problemleri girince 4060ti çok daha fazla tercih ediliyor.
değiştirin hocamHocam İSi biliyorsunuz siz bu akşam almaya gideceğim kasayı değineceğim orada kalmamış kasa sizce kasanın gelmesini beklemekti yoksa degismekmi ne ile degistiriyim belki oradaki herhangi bir kasa ile de degistirebilirim
İşi garantiye almak thermaltake kullanmak mı? yoksa işi şansa bırakıp pb mu kullanmak? hep sorun yaşayacaksın diye bir şey yok yaİnanmazsın ama Thermaltake den sorun yaşadım ama PB PSU dan sorun yaşamadım. Bu arada baktım PSU ya 750w 80+ bronze.