Einstein
80+ Platinum
Dahası
evet yeni farkettim.lga1700 söketi yok bu soğutucuda
evet yeni farkettim.lga1700 söketi yok bu soğutucuda
evet soket tipi uymuyor.işlemcimle uyumlu değil sanırım öyle mi?
Kulaklık taktığım için sorun olmuyor alıştım%100 de fan sesi hiç rahatsız etmiyor mu ben o sesi çekmemek için bile kule tipi alırım açıkcası
evet lga 1700 uyumlu bakman lazım ek olarak kasan ile de uyumlu olması lazım bu bütçede bulabilirmisin bilmiyorum.başka öneriniz olur mu peki, lga 1700 uyumlu soğutucu olarak mı bakmam gerekiyor?
Hocam sizin işlemcinizi soğutup soğutmadığı önemli soğutmuyorsa alınki muhtemelen soğutuyordurVatandan meşhur 6700xt li sistemi aldım ama yanında gelen soğutucu (xigmateg Apache Plus) sanırım çok yetersizmiş,
i5 12400f için 600-700tl civarına soğutucu önerılerınız var mıdır? Yanında gelenden ve stok soğutucudan iyi olsa yeter.
Aliexpresste falan varsa da düşünebilirim.
kasada neye dikkat etmem gerekiyor, anakartta da dikkat etmem gereken bir şey var mı çünkü bazı soğutucu yorumlarında ram slotlarını kapattığı vb yazıyorevet lga 1700 uyumlu bakman lazım ek olarak kasan ile de uyumlu olması lazım bu bütçede bulabilirmisin bilmiyorum.
bir çok olumsuz yorum gördüm o yüzden tam içime sinmedi. tabi sistem gelince tekrar karar veririm, aklımda soğutucu olsun istedim açıkçasıHocam sizin işlemcinizi soğutup soğutmadığı önemli soğutmuyorsa alınki muhtemelen soğutuyordur
kasanın maksimum cpu soğutucu yüksekliğine dikkat etmen gerekiyor ama kasa ile ilgili düzgün bir şey bulamadım.kasada neye dikkat etmem gerekiyor, anakartta da dikkat etmem gereken bir şey var mı çünkü bazı soğutucu yorumlarında ram slotlarını kapattığı vb yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir çok olumsuz yorum gördüm o yüzden tam içime sinmedi. tabi sistem gelince tekrar karar veririm, aklımda soğutucu olsun istedim açıkçası
senin alcağın soğutucuların hepsi olur onlar 2 heatsinkli soğutucularda oluyorkasada neye dikkat etmem gerekiyor, anakartta da dikkat etmem gereken bir şey var mı çünkü bazı soğutucu yorumlarında ram slotlarını kapattığı vb yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir çok olumsuz yorum gördüm o yüzden tam içime sinmedi. tabi sistem gelince tekrar karar veririm, aklımda soğutucu olsun istedim açıkçası
kasanın maksimum cpu soğutucu yüksekliğine dikkat etmen gerekiyor ama kasa ile ilgili düzgün bir şey bulamadım.
tamamdır çok teşekkür ederimsenin alcağın soğutucuların hepsi olur onlar 2 heatsinkli soğutucularda oluyor
senin dediğin fiyatlara lga 1700 uyumlu en alınabilecek soğutucu bu