Çözüldü✓ İ5 12400F stock fan 95 derece sıcaklıklara çıkıyor

Ahmet09

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
221
Oyun oynarken yüzüme vuran sıcağı hissedebiliyordum. Cinebench testi yapayım dedim, işlemci 94 derecelere kadar çıktı. Bu stock soğutucunun yetmemesinden mi kaynaklanır? Termal macun filan değiştirsem sıcaklık değerleri düşer mi?

Aynı işlemci var stok fan yetersiz oyunlarda maks 82 falan gördüm bende önümüzdeki zamanlarda kule tipi soğutucu alıcam.

kule tipi alcan başka çare yok.
PC'yi ilk aldığım zamanlarda da test yapmıştım, maksimum 85 dereceyi görmüştü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı işlemci var stok fan yetersiz oyunlarda maks 82 falan gördüm bende önümüzdeki zamanlarda kule tipi soğutucu alıcam.
Hocam hiç cinebench r23 testi yaptınız mı?

9 ay filan oldu hocam.

Aynı işlemci sizde nasıl o kadar soğuk çalışıyor?
Benim daha 3 ay oldu sistemi alalı kasam mesh gerçi sizinki de mesh ama oturduğunuz yere göre de değişir sıcaklıklar. Ben Kuşadasındayım.
Bide stok fan yetersiz diye çoğu youtuber veya forumlarda diyorlar. Bide 6 ayda bir pc bakım yapılmalıdır diyenlerde var ben bi 3 ay sonra kule tipi alıp macunları yenilicem.

Oyun oynarken yüzüme vuran sıcağı hissedebiliyordum. Cinebench testi yapayım dedim, işlemci 94 derecelere kadar çıktı. Bu stock soğutucunun yetmemesinden mi kaynaklanır? Termal macun filan değiştirsem sıcaklık değerleri düşer mi?
cam açık halde 95 mi

Benim daha 3 ay oldu sistemi alalı kasam mesh gerçi sizinki de mesh ama oturduğunuz yere göre de değişir sıcaklıklar. Ben Kuşadasındayım.
Bide stok fan yetersiz diye çoğu youtuber veya forumlarda diyorlar. Bide 6 ayda bir pc bakım yapılmalıdır diyenlerde var ben bi 3 ay sonra kule tipi alıp macunları yenilicem.
AAA Bende Sökedeyim :D

cam açık halde 95 mi
Temperli cam var yan tarafta o kapalı

Kaliteli bir kule tipi kaç tldir hocam

AAA Bende Sökedeyim :D

Temperli cam var yan tarafta o kapalı
çıkartsana camı ev falan cok sıcaksa yapapbilirde 95 biraz garip geldi çok fazla yorulduysa sistem macun kurumus olabilir

Stok fan işe yaramaz ya. Ben de kule tipi bakiyom alcam. Stok fan ufak yüklerde işe yariyo .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,959
Üyeler
184,706
Son üye
kerimau09
Geri