- Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçen hafta bi temizlemistimdediğim gibi bi macunu kontrol et birde fanın üstüne hiç bastırdınmı ya da coluk cocuk gelipte işlemci fanını elledimi
Geçen hafta bi temizlemistimdediğim gibi bi macunu kontrol et birde fanın üstüne hiç bastırdınmı ya da coluk cocuk gelipte işlemci fanını elledimi
Valo neyse de rdr2 de o sıcaklıklar stok fanla baya garip geldiEvet oyun oynarken valo - rdd2 falan
Sadece soğuk üfleyen fön makinesi tuttum islemciyeGeçen hafta bi temizlemistim
ondan sonramı böyle olduGeçen hafta bi temizlemistim
VALO da 88 90Valo neyse de rdr2 de o sıcaklıklar stok fanla baya garip geldi
Yok hocam. Hatta temizlememin sebebi o sıcaklıklara çıkmasıydı.ondan sonr
ondan sonramı böyle oldu
çok fazla gereksiz bilgisayar nerede hava almayan biryerdemi altta falanmı ya da arkası falan duvara cokmu yakınVALO da 88 90![]()
fana dikkatlice baksana yamukmu dönüyor düzmü birde macunu kontrol et şaşırtıcı geldi bana bu sıcaklıklarVALO da 88 90
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok hocam. Hatta temizlememin sebebi o sıcaklıklara çıkmasıydı.
Şaşırılacak bişi yok ki Söke 37 derece 9 ay olmuş pc alalı 6 ayda bakım yapılması öneriliyor e bide stok fan zaten bende stok fanla 82 gördüm bf2042 de normal yani arkadaşın yaşadığı durum. Çözümüde kule tipi soğutucu alması bide kaliteli macun.fana dikkatlice baksana yamukmu dönüyor düzmü birde macunu kontrol et şaşırtıcı geldi bana bu sıcaklıklar
Aldığımdan beri aynı yerde duruyor. İlk aldığımda max 85 gormustum.çok fazla gereksiz bilgisayar nerede hava almayan biryerdemi altta falanmı ya da arkası falan duvara cokmu yakın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fana dikkatlice baksana yamukmu dönüyor düzmü birde macunu kontrol et şaşırtıcı geldi bana bu sıcaklıklar

e bro oraya koyarsan tabi ısınır cıkarsana oradan
Kral bı tane elektrikli sobada önüne tutsana yeri çok iyi
e bro oraya koyarsan tabi ısınır cıkarsana oradan![]()
Kral bı tane elektrikli sobada önüne tutsana yeri çok iyi