O fiyatlarda sanırım sadece MSI varBütçem 1600 civarı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
RGB düşünüyorum da ona göre başka öneriniz varmidir
Buna bakabilirsiniz.RGB düşünüyorum da ona göre başka öneriniz varmidir
Tek fanlı yerine düzgün bir hava soğutma daha iyi olur.Tek fanli nasıl olur sizce Corsair h55 gibi
Benim yazdığım MSI 240rv2 ve 280r nasıldırTek fanlı yerine düzgün bir hava soğutma daha iyi olur.
Alttaki bütçemi aşıyor ama usttekini dusunebilirimBuna bakabilirsiniz.
![]()
ID-Cooling ZoomFlow 240 İşlemci Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling ZoomFlow 240 İşlemci Sıvı Soğutma fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling ZoomFlow 240 İşlemci Sıvı Soğutma özelliklerini incele, 3.947,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Lian Li GALAHAD 240 Black 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li GALAHAD 240 Black 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li GALAHAD 240 Black 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
V2 olan modelleri al diğerleri sorunlu. V2 lerde sorun çözüldü.Benim yazdığım MSI 240rv2 ve 280r nasıldır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alttaki bütçemi aşıyor ama usttekini dusunebilirim
Yani bu fiyatlarda alınabilir. 360mm versiyonu 1800 lira civarına düşüyor onuda alabilirsin.Guzelmidir yani bunlar