Neler Yeni

İ5 14400F derecesi..

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Fatih Özgökçe
4060 ti 16 gb ekran kartı ve i5 14400f kullanıyorum fortnitede mesela dlss kalite moduda açık directx 11de oyun ve durduk yere 78 derece falan olabiliyor akşam olmuştu normalmi yoksa değilmi ilk kez olmuştu böyle bişey

Son düzenleme:

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
4060 ti 16 gb ekran kartı ve i5 14400f kullanıyorum fortnitede mesela dlss kalite moduda açık directx 11de oyun ve durduk yere 78 derece falan olabiliyor akşam olmuştu normalmi yoksa değilmi ilk kez olmuştu böyle bişey
Soğutucu nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Fatih Özgökçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Soğutucudan kaynaklı olması çok muhtemel.
kendi stock fanı duruyor kutusunda ama şuan takılı olanı kullanmaya devam edicem daha çok sıkıntı çıkarana kadar

Aytekin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Aytekin
Soğutucun çift bakır borulu yani soğutucudan kaynaklı stock soğutucuda taksan değişen bir şey olamayacaktır diye düşünüyorum bütçen varsa bütçeni söylersen soğutucu önerebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Fatih Özgökçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Soğutucun çift bakır borulu yani soğutucudan kaynaklı stock soğutucuda taksan değişen bir şey olamayacaktır diye düşünüyorum bütçen varsa bütçeni söylersen soğutucu önerebilirim.
bilgisayarı daha yeni aldığım için bence şuan gerek yok gibi ama ihtiyacım olursa burdan sana tekrar cevap yazarım sağol yinede
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha test etmediğim rdr2 tomb raider onlar gibi oyunlar var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,112
Üyeler
164,618
Son üye
Xkeorn
Top Bottom