Neler Yeni

i5 14400F Rtx 4060 Hazır Sistem

sarkilar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ahmet akkaya
Evkur dan aldığınızı söyleyince ister istemez irkiliyorum. Ama elden taksit başka yerde de yok. Pahalı olduğu kesin ama keşke daha önce para biriktirip havale ile Bu aldığınız sistemden çok daha iyisini alabilirdiniz...
Neyse almışsınız artık, bize de hayırlı olsun demek düşer....
İ5 14400F ve RTX 4060 sizi üzmayecek güncel bir sistemdir...
Ya nerden baksan 1 seneyi geçti birikim yaomaya çalışıyorum ama olmuyor gidiyor bı sekil son çare bu artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

RTX 4070S - R7 7800X3D li sistemler var bu paraya ://
Ama başka çarem yoktu ki..

UstaYoda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Can AYDIN
Gerçekten üzüldüm senin adına.Yakında olsak elden her ay 5k ödemeyle 5 ayda sana o makineden iyisini temin ederdik.

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Rick Baba
Ya nerden baksan 1 seneyi geçti birikim yaomaya çalışıyorum ama olmuyor gidiyor bı sekil son çare bu artık

Biriktirip alabilirdin. Aynı sistem max 30K

2. Seçenek hepsiburada amazon vatan gibi yerlerden taksitle parça alabilir kendin toplayabilirdin

sarkilar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ahmet akkaya
Bence iptal et saçmalık.zorunlumusun uzaya cıkarmıycak seni o bilgisayar.
Gerçekten üzüldüm senin adına.Yakında olsak elden her ay 5k ödemeyle 5 ayda sana o makineden iyisini temin ederdik.
Çok uğraştım ycd falan gitmedigim yer kalmadı heryer elden taksitle kefil istiyor kefil olucak kimsede yok en son akrabalara danıştım sizden taksitle bilgisayar alsam size fazlasını ödesem diye kimse istemedide

Biriktirip alabilirdin. Aynı sistem max 30K

2. Seçenek hepsiburada amazon vatan gibi yerlerden taksitle parça alabilir kendin toplayabilirdin
Kredi kartım yok taksit yapmıyorum.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Kötü sistem değil, güzel sistem hayırlı olsun, sistemin ile her oyunu açarsın, oynarsın tabi güçlü oyunlarda mutlaka ayar kısman gerekecek. Fiyat olmamış, ederinin 3 katı fiyat çekmişler resmen bile isteye dolandırılmışsın. Biraz mantığını kullan sana 3K atı fiyattan ürün satıyorlar hiç kullanma daha iyi ne diye kendini tabiri caiz ise enayi yerine koyduruyorsun adamlara böyle para kazandırıyorsun. Su değil yiyecek değil hayati mesele değil. Ödeyeceğin aylık 5.5K para kenara 4 ay koysan zaten aynı sistemin daha iyisini alırsın.

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Dr Luciano

Aldığınız fiyatı şimdi gördüm. Çok üzücü....
Buna göre aylık 5500₺ gibi bir miktar ödeyeceksiniz...şimdi almayıp 6 ay parayı köşeye ayırsanız 33k eder. Buna benzer sistemi rahatlıkla alabilirdiniz. 6 ay fazladan ödeme yapmazdınız...
NOT: Satın aldıktan sonra konu açılınca insan ne diyeceğini bilemiyor.Keşke almadan önce konu alsaydınız da bu sistemi almamanız gerektiği için sizi ikna edebilseydik. Söylediğiniz rakam gerçekten çok fazla, para da kolay kazanılmıyor. Yazık olmuş...

sarkilar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ahmet akkaya
Aldığınız fiyatı şimdi gördüm. Çok üzücü....
Buna göre aylık 5500₺ gibi bir miktar ödeyeceksiniz...şimdi almayıp 6 ay parayı köşeye ayırsanız 33k eder. Buna benzer sistemi rahatlıkla alabilirdiniz. 6 ay fazladan ödeme yapmazdınız...
NOT: Satın aldıktan sonra konu açılınca insan ne diyeceğini bilemiyor.Keşke almadan önce konu alsaydınız da bu sistemi almamanız gerektiği için sizi ikna edebilseydik. Söylediğiniz rakam gerçekten çok fazla, para da kolay kazanılmıyor. Yazık olmuş...
Gercekden baya uzun süredir sistem istiyorum çünkü Nvidia 9400gt kullanıyordum sonrada gt730 a geçtim hala kötü sistemim ve tek alabileceğim yol bu olduğu için direkt aldım yani bende isterdim birikim yapıp yarı fiystina almayı ama ekonomi çok kotu durumda heryere para gidiyor ve olmuyor işte ya :(

Kötü sistem değil, güzel sistem hayırlı olsun, sistemin ile her oyunu açarsın, oynarsın tabi güçlü oyunlarda mutlaka ayar kısman gerekecek. Fiyat olmamış, ederinin 3 katı fiyat çekmişler resmen bile isteye dolandırılmışsın. Biraz mantığını kullan sana 3K atı fiyattan ürün satıyorlar hiç kullanma daha iyi ne diye kendini tabiri caiz ise enayi yerine koyduruyorsun adamlara böyle para kazandırıyorsun. Su değil yiyecek değil hayati mesele değil. Ödeyeceğin aylık 5.5K para kenara 4 ay koysan zaten aynı sistemin daha iyisini alırsın.
Çok denedim birikim yaopamadim hocam.

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
mert
Hocam hergun internet kafeye git yinede o parayı verme hiçmi kimse birsey demedi onu alırken ne düşündün oynayacagin oyun yerin dibine batsın 66k verilirmi o sisteme

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Direkt iptal edebiliyorsan iptal et. Bu sisteme bu para verilmez, sırf 12 ay vadeli alacaksın diye senetle fahiş fiyata satış yapıyorlar.

Bu özelliklere sahip sistem 20-25k arası fiyatlara satılıyor, bankaya gidip veya mobil bankacılık üzerinden 12 ay vadeli 25k ihtiyaç kredisi çeksen geri ödemes 30-35k civarı olur. Bazı bankalar yüksek faizle borç veriyor buna rağmen 40k dan fazla geri ödemezsin. Keşke almadan önce forumda konu açsaydın.

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Dr Luciano
Gercekden baya uzun süredir sistem istiyorum çünkü Nvidia 9400gt kullanıyordum sonrada gt730 a geçtim hala kötü sistemim ve tek alabileceğim yol bu olduğu için direkt aldım yani bende isterdim birikim yapıp yarı fiystina almayı ama ekonomi çok kotu durumda heryere para gidiyor ve olmuyor işte ya :(

Çok denedim birikim yaopamadim hocam.
Keşke yardımcı olabilseydik. Ne diyelim, hayırlısı olsun, Allah borcundan kurtarsın...

sarkilar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ahmet akkaya
Hocam hergun internet kafeye git yinede o parayı verme hiçmi kimse birsey demedi onu alırken ne düşündün oynayacagin oyun yerin dibine batsın 66k verilirmi o sisteme

Direkt iptal edebiliyorsan iptal et. Bu sisteme bu para verilmez, sırf 12 ay vadeli alacaksın diye senetle fahiş fiyata satış yapıyorlar.

Bu özelliklere sahip sistem 20-25k arası fiyatlara satılıyor, bankaya gidip veya mobil bankacılık üzerinden 12 ay vadeli 25k ihtiyaç kredisi çeksen geri ödemes 30-35k civarı olur. Bazı bankalar yüksek faizle borç veriyor buna rağmen 40k dan fazla geri ödemezsin. Keşke almadan önce forumda konu açsaydın.
Kredide alamıyorum verilmiyor ailesel bazı borçlar yuzunden

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Semih Aydın
kredi kartı alıp 40k lık pc ye 12 aylık taksitle 45 k falan alırsın bu ne aga

sarkilar

80+
Dahası