Kule tipi cooler master eklesem olur mu peki?Parayı yolda bulduysan iban atayım bana biraz ateşle ikiside berbat ötesi parça
14400F alev alan bir işlemci intel yanar ona kule tipi pek önermem hayvan gibi TDP çektiği içinKule tipi cooler master eklesem olur mu peki?
bütçe nedir ve kasanız kü.ük müKule tipi cooler master eklesem olur mu peki?
Bugün öğrenicez inş yazarsa arkadaş kü.ük mü bü.ük mübütçe nedir ve kasanız kü.ük mü
bütçe nedir ve kasanız kü.ük mü
8 GB karta 35K verilmezAlıntıyı görüntülekasam böyle çok pahalı bir şey aramiyorum aslında sıvı soğutmayla beraber 36k falan olsa iyi olur diye düşünüyordum
Orası doğru ama bütçem fazla olmadığı için böyle almak zorundayım zaten oynacağım oyunlar da ekstra bir şey istemiyor daha sonra ekran kartını güncellerim diye düşünüyorum genelde hogwars cs2 elden ring falan oynuyorum performanslarına da baktım 1080p de gayet okey oluyor8 GB karta 35K verilmez
9060xt bak 16lık olanaOrası doğru ama bütçem fazla olmadığı için böyle almak zorundayım zaten oynacağım oyunlar da ekstra bir şey istemiyor daha sonra ekran kartını güncellerim diye düşünüyorum genelde hogwars cs2 elden ring falan oynuyorum performanslarına da baktım 1080p de gayet okey oluyor
38k ya buldum bir tane 1tb ssd ekleyince bi de ram i 2x yapınca 40k oluyor bayağı fazla9060xt bak 16lık olana