İ5 14400f işlemci soğutucu önerisi

Vatan fiyatını arttırdı sistemin bende alicaktim
Evet bende yeni fark ettim. Yine nasip olmadı. Belki fiyatı iner stoktan dolayı olabilir belki inmez baska sistem çıkar. Umarım butcelerimjze yakın bir sistem gelir.

Çarsamba alicaktim gidip nasip değilmiş karşına çıkarsa böyle bir sisteme benzer benimlede paylaşırsan sevinirim arayişlardayim :)

Çarsamba alicaktim gidip nasip değilmiş karşına çıkarsa böyle bir sisteme benzer benimlede paylaşırsan sevinirim arayişlardayim :)
Bende yarın yada çarşamba alacaktım. Yine ara ara arayışa devam edicem ve bu arada öğrendiğim bilgilerden faydalanarak bakicam. Sistem bulursam paylaşırım. Eğer sende arayışa devam ediyorsan sende bulduğunda yazarsan sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

60 60 veya 70 değere civarında tutsun yeterli benim icin o seviyelerde normal seviyeler galiba.

Bende yarın yada çarşamba alacaktım. Yine ara ara arayışa devam edicem ve bu arada öğrendiğim bilgilerden faydalanarak bakicam. Sistem bulursam paylaşırım. Eğer sende arayışa devam ediyorsan sende bulduğunda yazarsan sevinirim.

60 60 veya 70 değere civarında tutsun yeterli benim icin o seviyelerde normal seviyeler galiba.
Normal efendim.

Pcnin fiyatı tekrardan eski haline döndü inşallah alana kadar değişmez tekrardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,882
Üyeler
183,179
Son üye
ensr
Geri