Sıvı soğutucu alınır mı?

Hocam o 154 cn bu 157 bide fanları bi tık yükseltecem ya tereddüte kaldım.
Benimde fanlar üstteydi 157 falandır tahmini fanı kaldırmana gerek olursa cama temas edebilir

SELAMÜN ALEYEKÜN
Normalde kule tipi istiyordum fakat çift kule alırsam kasama sığıp sığmayacağından tereddütte kaldığım için sıvı soğutucu almam lazım.vatandan almak istiyorum sistemide oradan topladığım için başka birisiyle muhatap olmak istemiyorum ne önerirsiniz veya kule tipi alırsam kasama olurmu.

Kasam

İstediğim kule tipi

Kule tipi alırsam öndeki fanı arkaya takacam ve anakartın çıkıntısı olduğu için fanı biraz yükseğe takacam.
ucu ucuna yeter sıvı soğutma illa geçmenize gerek yok

Mesela kutudan Çıkardım denedim olmadı iade şansım olmaz değilmi.macun sürmezem jetilini çıkarmasam bile.
Mağazadan alırsanız iade almıyorlar. İnternetten alırsanız iade şansınız var ama onda da sorun yaşayabilirsiniz. En 3mm için riske değmez. Sıvı soğutma alıp keyfinize bakın :)

Mağazadan alırsanız iade almıyorlar. İnternetten alırsanız iade şansınız var ama onda da sorun yaşayabilirsiniz. En 3mm için riske değmez. Sıvı soğutma alıp keyfinize bakın :)
Mecburen sıvı soğutucu alıcam ozman.😊
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıvı soğutucuda uzun kullanımdan sonra sıvısı akarmı sistemin içine bilmediğim için soruyorum.

Attığım modeller güzel ve ucuz hocam alabilirsiniz.
İncelicem hocam staj maaşımı almadım daha alıyim hemen soğutucu alıcam.ben yinede bir kez daha konu açıyim sıvı soğutucu hakkında.ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.🙂

Şuan sıvı soğutucumu kullanıyorsunuz hovam bende mecburen sıvı soğutucu almam lazım sanırım.
evet arkadaşlar yukarda önermiş deepcool var ya o benim ısılarım düştü onunla tavsiye ederim bebek gibi ürün sorun yok ses yok sadece kendi kendine 3000 rpm dönüyordu devir ayarı yaptım 2500 üstü olmuyor artık ısınırsa yükseliyor

İncelicem hocam staj maaşımı almadım daha alıyim hemen soğutucu alıcam.ben yinede bir kez daha konu açıyim sıvı soğutucu hakkında.ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.🙂
direkt kendi sitesinde var hatta geçen hafta 2800 mü 2900 e mii ne düştü gaming gecesinde

evet arkadaşlar yukarda önermiş deepcool var ya o benim ısılarım düştü onunla tavsiye ederim bebek gibi ürün sorun yok ses yok sadece kendi kendine 3000 rpm dönüyordu devir ayarı yaptım 2500 üstü olmuyor artık ısınırsa yükseliyor

direkt kendi sitesinde var hatta geçen hafta 2800 mü 2900 e mii ne düştü gaming gecesinde
Cevabınız için teşekkür ederim hocam benimde şu hoşuma gitti iyi midir? acaba.

Geri