- Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle bir yazı çıktı ama bir şey olurmumsi performance seçin
Böyle bir yazı çıktı ama bir şey olurmumsi performance seçin
okey deBöyle bir yazı çıktı ama bir şey olurmu
Tamamdırokey de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
soğutucun ne bu arada hocam
okey de
soğutucun ne bu arada hocam
oo güzel tamamdır soğutucu buz gibiTamamdır
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Ya aslında ryzen alcaktım mavi ekran sorunu var dedi arkadaş 5 7500x hemde soğutucu almayacaktım ilk başta öylelikle intele döndümoo güzel tamamdır soğutucu buz gibi
Cpu config kısmında bir şey yapcazmıoo güzel tamamdır soğutucu buz gibi
bişey fark eder mi?istiyorsan long duration power limiti 100 ya da 125w yap short kalsın öyle
Senin arkadaş kafadan sıkmışYa aslında ryzen alcaktım mavi ekran sorunu var dedi arkadaş 5 7500x hemde soğutucu almayacaktım ilk başta öylelikle intele döndüm
soğutucu baya güzel işlemcide götürür seni hocam fps oynuyorsanYa aslında ryzen alcaktım mavi ekran sorunu var dedi arkadaş 5 7500x hemde soğutucu almayacaktım ilk başta öylelikle intele döndüm
C state göremedim hocamistiyorsan long duration power limiti 100 ya da 125w yap short kalsın öyle
c state kısmını disabled yap
bu ayarları yapınca f10 yap kaydet ve kapat sonra yeniden test yap o cinebenchte multi olanı
valorantta olmaz 125 yap dursun zaten nadir oyunlarda 100w değerlerine çıkar işlemciCpu config kısmında bir şey yapcazmı
bişey fark eder mi?
125 yapıyımmı sizceistiyorsan long duration power limiti 100 ya da 125w yap short kalsın öyle
c state kısmını disabled yap
bu ayarları yapınca f10 yap kaydet ve kapat sonra yeniden test yap o cinebenchte multi olanı
advanced cpu config kısmındaC state göremedim hocam
yap hocam soğutucu kötü olsaydı yapma derdim çok ısınırdı ama bu soğutucu görevini yapar yüksek wattlarda125 yapıyımmı sizce