İ5 14600K Mı İ5 14600KF mi

M50 swap

80+
Reaksiyon skoru
57
Beyler bu aralar pc ye para yatırasım var ilk başta asus dual rx 9060 xt 16 gb vram ekran kartı alıcam bi miktar para biriktirdim yakında ekran kartını alıcam sonra mesh kasa fln alcam işlemciyide değiştirmeyi düşünüyom aklımda 14600k ve 14600kf var aralarında bi fps farkı varmı ve alınır mı? sizce

Beyler bu aralar pc ye para yatırasım var ilk başta asus dual rx 9060 xt 16 gb vram ekran kartı alıcam bi miktar para biriktirdim yakında ekran kartını alıcam sonra mesh kasa fln alcam işlemciyide değiştirmeyi düşünüyom aklımda 14600k ve 14600kf var aralarında bi fps farkı varmı ve alınır mı? sizce
İşlemci olarak aynı F olanda iGPU yok ekran kartsız çalışmaz farkı o.

14600k/kf alacaksan iyi bir soğutucu da şart haberin olsun.

Soğutmak çok sorun değil kule soğutucu veya daha iyisi sıvı soğutma alıp halleder ama iyi anakart lazım.
ana kartı yeterli onda sorun değil eğer tam verimde kullanacaksa biraz sıcak çalışır.

Msi pro b760m pro var yani ne kadar yeterli bilmiyom ama baya güzel anakart 2 tane m2 ssd yuvası fln da var 1.5 sene önce fln 5 bine almıştım

Geri