pcmeraklisi34
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,307
İ5 de eskiden de sorun yoktu zaten, temelde i9 ve bazı i7 leri etkiliyor.mikro kod güncellemesi sonrası intel cpuları nasıl düzeldi mi
İ5 de eskiden de sorun yoktu zaten, temelde i9 ve bazı i7 leri etkiliyor.mikro kod güncellemesi sonrası intel cpuları nasıl düzeldi mi
Bu zamana kadar ki en düşük fiyatlarını kaale almışsın.ekran kartın ederi 26 bin
anakartın ederi 7500. (hem lga 1700 eskimeye başladı)
işlemci ederi 7000
Şuan satılan bilgisayar parçaların fiytaları çoğu kazık. Siz öyle bakmaya devam ederseniz güzel güzel sizden paraları koparırlar''EDERİ'' olarak bakarsan hiçbir parça ederinden satılmıyor
Satış fiyatını bulduğuna göre demek ki bu sistem ederinden satılıyor yani alınabilir.
İnsanlar alışveriş yapmasın mı kardeşimŞuan satılan bilgisayar parçaların fiytaları çoğu kazık. Siz öyle bakmaya devam ederseniz güzel güzel sizden paraları koparırlar
Eğer satıcı ekran kartını 25000 lira satıp kar edebiliyorsa ederini az çok tahmin edebilirsin.Bu zamana kadar ki en düşük fiyatlarını kaale almışsın.
Konu o değil. Konu indirim varmış gibi gösteriş yapmaları. Bu indirim falan değil.İnsanlar alışveriş yapmasın mı kardeşim?
Başka siteden 55'e alacağına buradan 49'a alsın geçsin.
Bu mantıkla bakarsan hiçbir şey almayalım o zaman.
Bu sistemle aynı performansta ve daha ucuz bir sistem toplarsan ve bizle paylaşırsan seviniriz.Konu o değil. Konu indirim varmış gibi gösteriş yapmaları. Bu indirim falan değil.
Acelen yoksa bekliceksin. Param bol diyorsan paraya kıyacan bu kadar basit. Al sana gerçek indirim. https://pckolik.com.tr/urun/B760-GAMING-X-DDR5?ref=akakce&v=1.1.7Bu sistemle aynı performansta ve daha ucuz bir sistem toplarsan ve bizle paylaşırsan seviniriz.
''İndirim değil''in altını doldurmuş olursun.
Bence kafa buluyor bu arkadaşAcelen yoksa bekliceksin. Param bol diyorsan paraya kıyacan bu kadar basit. Al sana gerçek indirim. https://pckolik.com.tr/urun/B760-GAMING-X-DDR5?ref=akakce&v=1.1.7
Acelem vardı bunu 6300 aldım şimdi 5500 olmuş.
Acelen yoksa bekliceksin. Param bol diyorsan paraya kıyacan bu kadar basit. Al sana gerçek indirim. https://pckolik.com.tr/urun/B760-GAMING-X-DDR5?ref=akakce&v=1.1.7
Acelem vardı bunu 6300 aldım şimdi 5500 olmuş.
Siz hemen toplama peşindesiniz. Vatan %20 indirim olduğu zaman bundan daha iyisini toplardın. Sizi indirim varmış gibi yanıltmaya çalışıyorlar diyorum. Konu yine aynı yere geliyor. Tamam kardeşim paran varsa ve sabrın yoksa al bunu daha iyisi yok oldu mu?Knka aynı sistemi 49K ya toplayıp dekont atar mısın?
Siz hemen toplama peşindesiniz. Vatan %20 indirim olduğu zaman bundan daha iyisini toplardın. Sizi indirim varmış gibi yanıltmaya çalışıyorlar diyorum. Konu yine aynı yere geliyor. Tamam kardeşim paran varsa ve sabrın yoksa al bunu daha iyisi yok oldu mu?
14600KF için soğutucu lazım değil mi yani. Soğutucu masrafı eklenecek elbette.Fiyat avantajı 6-7 bin TL civarı. Konusunu açacaktım ama forum üyeleri sadece RAM'e ve soğutucuya bakıp boş konuşur diye açmadım.