❌İndirim Bitti! I5 14600KF - RTX 5070 - Z790 48.999₺

''EDERİ'' olarak bakarsan hiçbir parça ederinden satılmıyor :)
Satış fiyatını bulduğuna göre demek ki bu sistem ederinden satılıyor yani alınabilir.
Şuan satılan bilgisayar parçaların fiytaları çoğu kazık. Siz öyle bakmaya devam ederseniz güzel güzel sizden paraları koparırlar

Şuan satılan bilgisayar parçaların fiytaları çoğu kazık. Siz öyle bakmaya devam ederseniz güzel güzel sizden paraları koparırlar
İnsanlar alışveriş yapmasın mı kardeşim :D?
Başka siteden 55'e alacağına buradan 49'a alsın geçsin.
Bu mantıkla bakarsan hiçbir şey almayalım o zaman.

Bu zamana kadar ki en düşük fiyatlarını kaale almışsın.
Eğer satıcı ekran kartını 25000 lira satıp kar edebiliyorsa ederini az çok tahmin edebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnsanlar alışveriş yapmasın mı kardeşim :D?
Başka siteden 55'e alacağına buradan 49'a alsın geçsin.
Bu mantıkla bakarsan hiçbir şey almayalım o zaman.
Konu o değil. Konu indirim varmış gibi gösteriş yapmaları. Bu indirim falan değil.

Konu o değil. Konu indirim varmış gibi gösteriş yapmaları. Bu indirim falan değil.
Bu sistemle aynı performansta ve daha ucuz bir sistem toplarsan ve bizle paylaşırsan seviniriz.
''İndirim değil''in altını doldurmuş olursun.

Knka aynı sistemi 49K ya toplayıp dekont atar mısın?
Siz hemen toplama peşindesiniz. Vatan %20 indirim olduğu zaman bundan daha iyisini toplardın. Sizi indirim varmış gibi yanıltmaya çalışıyorlar diyorum. Konu yine aynı yere geliyor. Tamam kardeşim paran varsa ve sabrın yoksa al bunu daha iyisi yok oldu mu?

Siz hemen toplama peşindesiniz. Vatan %20 indirim olduğu zaman bundan daha iyisini toplardın. Sizi indirim varmış gibi yanıltmaya çalışıyorlar diyorum. Konu yine aynı yere geliyor. Tamam kardeşim paran varsa ve sabrın yoksa al bunu daha iyisi yok oldu mu?

1 şuanda %20 indirim yok.
2 tekrar gelir mi? Bilmiyoruz.
3 hekes sistem toplamak istemiyor, bilmiyor veya uğraşmak istemiyor.
4 hazır sistem ve mağazaya özel görerek beğenerek alıp gidebilirler.

Ha bende senin dediğin gibi toplarım. Acele etmem indirim, kupon, kampanya kovalarım. 1 haftada toplayacağım sistemi belki 3 4 ayda toplarım ama en iyi en kaliteli parçalarla en ucuza toplarım. Ki topladım da.

14600KF + ASUS 5070 sistem kullanıyorum . Kesinlikle tek fan kule tipi almayın ilave eklemeyin . Ya çift fan 6 bakır borulu alın ya da kaliteli bi sıvı soğutma alın . Oyunlarda(warzone oynuyorum) 70 derecede çalışıyor kraken elite 240 ile

Ekler

• IMG_2839.webp
    IMG_2839.webp
    865.8 KB · Hit: 90
Fiyat avantajı 6-7 bin TL civarı. Konusunu açacaktım ama forum üyeleri sadece RAM'e ve soğutucuya bakıp boş konuşur diye açmadım.
14600KF için soğutucu lazım değil mi yani. Soğutucu masrafı eklenecek elbette.

Geri