300 TL YE BULDUM VALORANTDA KAÇ FPS ALABİLİRİM yada suanki sisteme göre 20 fps falan artarmı
i3 2120 3.30 ghz 2 çekirdek
gtx 550 ti 1 gb 192 bit
8 gb ram 1333mhz
hdd
h61h2-m17 anakart
i5 3470 almayı düşünüyorumi5 3470 GTX550 ti valorant fps tahmini
İ5 3470 mi İ3 2120 mi?
i5 3470 almayı düşünüyorum
Bilmiyordum teşekkür ederim. Bir hayvana anlattıgınız gibi anlattıgınız için. Siz biliyorsunuz başkaları bilemeyebilir. Yinede attıgınız için teşekkür ederim kibirinizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim.YouTube üzerinden bakmak yerine forumlara Allah aşkına konu açmayın. Adamlar süs olsun diye koymamış videoları.
Hayvana anlatır gibi anlatmadım. Sadece YouTube üzerinden bulunduğunu söyledim. Bunun içinde bilip-bilmemeye gerek yok zaten. Google üzerinde yazsanız bile videolar çıkıyor.Bilmiyordum teşekkür ederim. Bir hayvana anlattıgınız gibi anlattıgınız için. Siz biliyorsunuz başkaları bilemeyebilir. Yinede attıgınız için teşekkür ederim kibirinizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
Sormayın hocam, foruma internetten bilgi edinemediğim ya da görüşe ihtiyacım olduğunda konu açıyorum genellikle, şimdi ''ekran kartı nedir'' (örnek soru) gibi cevabı bulunabilir sorulara bile konu açılıyor, konu kirliliği bu yüzden çok arttı.YouTube üzerinden bakmak yerine forumlara Allah aşkına konu açmayın. Adamlar süs olsun diye koymamış videoları.
Ve sizde konu başlıgını Allah aşkına düzgün okuyun rtx değil gtx 550 ti ve valorant ile ilgili sordum ama valorant hariç her oyun varYouTube üzerinden bakmak yerine forumlara Allah aşkına konu açmayın. Adamlar süs olsun diye koymamış videoları.
Şuan karakoldan yazıyorum askerim dediğim gibi vaktim olmuyor arkadaşım önerdi bende onun tavsiyesine bu forumu kullanıyorum teşekkürler.Hayvana anlatır gibi anlatmadım. Sadece YouTube üzerinden bulunduğunu söyledim. Bunun içinde bilip-bilmemeye gerek yok zaten. Google üzerinde yazsanız bile videolar çıkıyor.
Ben burada valorant için atmadım videoyu. FPS artışı yaşanır mı demişsiniz. Bende yaşandığını göstermek için videoyu attım.Ve sizde konu başlıgını Allah aşkına düzgün okuyun rtx değil gtx 550 ti ve valorant ile ilgili sordum ama valorant hariç her oyun var
Demekki sizde tam okumamışsın başka oyunların fps artışlarından bahsetmedim valorant ile ilgili söylemiştim okursanız dikkatlice idrak edebiliceğinizi düşünüyorum.Ben burada valorant için atmadım videoyu. FPS artışı yaşanır mı demişsiniz. Bende yaşandığını göstermek için videoyu attım.
İlla Valorant istersenizVe sizde konu başlıgını Allah aşkına düzgün okuyun rtx değil gtx 550 ti ve valorant ile ilgili sordum ama valorant hariç her oyun var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan karakoldan yazıyorum askerim dediğim gibi vaktim olmuyor arkadaşım önerdi bende onun tavsiyesine bu forumu kullanıyorum teşekkürler.
Şimdi oldu çok teşekkür ederim. Değerli vaktiniz çaldım.İlla Valorant istersenizİşlemci aynı değil fakat FPS az-çok aynıdır.
Diğer oyunlarda FPS artışı yaşanırsa valorantta da artacağını siz idrak edememişsiniz. Keşke biraz düşünüp cevap verseniz.Demekki sizde tam okumamışsın başka oyunların fps artışlarından bahsetmedim valorant ile ilgili söylemiştim okursanız dikkatlice idrak edebiliceğinizi düşünüyorum.