Neler Yeni

i5 3470 işlemci pubg mobile ve zula için alınır mı? ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Görkem Öztürk
Instagram
qorkem.ozturk
youtubeden oyun performansı videolarına baktım ve pubg mobile ile zulada rahat performans verdiğini gördüm. yinede sorayım dedim sizce alınır mı? ?

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hangi ekran kartı ile ve kaç GB ram ile kullanacaksın hangi işlemciden geçmeyi düşünüyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Görkem Öztürk
Instagram
qorkem.ozturk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi ekran kartı ile ve kaç GB ram ile kullanacaksın hangi işlemciden geçmeyi düşünüyorsun.
yeni kasa alacağım bütçe çok az 1000 2000 arasında ram 4 olcak ve ekran kartı düşük bi amd olur mahalle bilgisayarcısından alacağım

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Önce bir fiyat araştır. Mahalle bilgisayarcısı ile pazarlıkta yap. Lga 1155 sokettir i5-3470 USB 3.0 ve Sata 3.0 destekli anakart modelleri mevcuttur. İ7 -3770k en üst seviye desteklediği işlemcidir. Ekran kartın iyi olmazsa directx 11 ve 2 GB ram i olmasını tavsiye ederim yoksa pubg lite oynamaya bilirsin.Bendeki ekran kartı ile oynayamıyorum. Ram i 8 yapsan daha iyi olur. Zula da sıkıntı yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Görkem Öztürk
Instagram
qorkem.ozturk
Önce bir fiyat araştır. Mahalle bilgisayarcısı ile pazarlıkta yap. Lga 1155 sokettir i5-3470 USB 3.0 ve Sata 3.0 destekli anakart modelleri mevcuttur. İ7 -3770k en üst seviye desteklediği işlemcidir. Ekran kartın iyi olmazsa directx 11 ve 2 GB ram i olmasını tavsiye ederim yoksa PUBG lite oynamaya bilirsin.Bendeki ekran kartı ile oynayamıyorum. Ram i 8 yapsan daha iyi olur. Zula da sıkıntı yok
knk ram 6 olsa işlemci i5 3470 ve ekran kartı dahili olsa zula ve pubg mobile oynarmı

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
izoly veya turboxmu alcaksın ? i5 3470 i tek bulman imkansız 2. elde anca ama izolyde falan çok var soruya gelceksek cs de oynarsın sen onlada önermiyom eski işlemci

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Görkem Öztürk
Instagram
qorkem.ozturk
izoly veya turboxmu alcaksın ? i5 3470 i tek bulman imkansız 2. elde anca ama izolyde falan çok var soruya gelceksek cs de oynarsın sen onlada önermiyom eski işlemci
yt deki performans videolarına bak da konuş adamlar zula da oynutor pubg de oynuyor

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
yt deki performans videolarına bak da konuş adamlar zula da oynutor PUBG de oynuyor
gene çıktı böyle biri almayın hocam şunları iyiliğniz için diyoruz içindeki ssd nin sorunu olup olmadığnı nerden biliyon psu nun kalitesi ekran kartı modeli kasanın malzeme kalitesi anakartın kalitesi ramin frekansı markası bunlar ney bilmediğniz şeylere para veriyorsunuz ve bi video izleyip aldanıyorsunuz paranıza yazık kendinizi kandırıyorsunuz.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
yt deki performans videolarına bak da konuş adamlar zula da oynutor PUBG de oynuyor
madem çok iyi biliyorsun neden konu açtın sistemde izolymiş daha önce konu açmışsın ÇÖP ÇÖP apu sistem al çok çok daha iyi gene bir izoly guardianı daha geldi

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Dostum izoly ve turbox mu savunuyorsun forumda :D
Bilgisiz olabilirsin ama bu kadar da savunma olmamalı ...

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Görkem Öztürk
Instagram
qorkem.ozturk
gene çıktı böyle biri almayın hocam şunları iyiliğniz için diyoruz içindeki ssd nin sorunu olup olmadığnı nerden biliyon psu nun kalitesi ekran kartı modeli kasanın malzeme kalitesi anakartın kalitesi ramin frekansı markası bunlar ney bilmediğniz şeylere para veriyorsunuz ve bi video izleyip aldanıyorsunuz paranıza yazık kendinizi kandırıyorsunuz.
izoly demiyorum ben izolynin para tuzağı olduğun biliyom ztn işlemci için konuş

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Boşver alsn elinde patlasn da yazar forumda hüüüü çko ktüü bu hüüü der

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Görkem Öztürk
Instagram
qorkem.ozturk
Dostum izoly ve turbox mu savunuyorsun forumda :D
Bilgisiz olabilirsin ama bu kadar da savunma olmamalı ...
bilgisiz ? işlemci savunuyorum burda
Mesaj otomatik birleştirildi:

madem çok iyi biliyorsun neden konu açtın sistemde izolymiş daha önce konu açmışsın ÇÖP ÇÖP apu sistem al çok çok daha iyi gene bir izoly guardianı daha geldi
agam bak burda izoly savunmuyorum adam gibi oku yazdığımı işlemciyi savunuyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,291
Üyeler
164,644
Son üye
tanertolga