400W yeter ama yakında yükseltme yapacaksanız 500W ve üstü öneririm.benim PC de 3 tane fan,1 ledsiz işlemci fanı,i5-4570 1 ssd,2 tane 2 gb ddr3 ram,ekran kartı olarak da rx 550 var minimum kaç w psu almalıyım
Bu sisteme fazla.İşinizi görür.
Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 2.819,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://pcpartpicker.com/ Bu siteden bakabilirsiniz tüm sistemin parçalarını yazarak.benim PC de 3 tane fan,1 ledsiz işlemci fanı,i5-4570 1 ssd,2 tane 2 gb ddr3 ram,ekran kartı olarak da rx 550 var minimum kaç w psu almalıyım
Bütçe belirtmemiş. En makul, en uygun önerdiğim bu.Bu sisteme fazla.
bende 300 w psu var yetmez mi yoksa illa yükseltme yapmak zorunda mıyım?400 watt kaliteli bir psu yada 350 watt yetecektir diye düşünüyorum ileriki zamanlar'da için istiyorsanız yükseltebilirsiniz.
bende 300w lik bi psu var o yeter mi yoksa illa psu yu yükseltmem mi lazımBu sisteme fazla.
Marka model nedir ?bende 300w lik bi psu var o yeter mi yoksa illa psu yu yükseltmem mi lazım
Marka model nedir ?
etiketini atmıştım üstünden kendimde satın almadığım için bilmiyorum marka pc benimki de