bir çok kişi darboğaz olur diyo ama... (destekleyecektir o işlemci rx 570 i sorun yok boyutlarını verdm kasanın icine de uyar diye dusunuyorum sen yine de bak uyarsa al güle güle kullan
4GB olması bir şey değiştirmez. Önemli olan kartın kendi gücü. RX550 olabilir veya GT1030.hiçmi şansım yok
bana bu PC ye uyabilecek bi 4GB ekran kartı önerirmisin?
darboğaz mı olmaz yoksa PC ye olmaz olacak şey Darboğaz mı demek istedin?Olmaz darboğaz.
Olmaz.4790 bile 1660ti besliyor.hiçmi şansım yok
Darboğaz olmaz.darboğaz mı olmaz yoksa PC ye olmaz olacak şey Darboğaz mı demek istedin?
ben şöyle ucuz ama mesela ((geleneklere göre )) GTA 5 En yüksek grafiklerde kastırmayan bi ekran kartı4GB olması bir şey değiştirmez. Önemli olan kartın kendi gücü. RX550 olabilir veya GT1030.
yani bu ekran kartını rahatlıkla alıp PC ye takabilirim değil mi?Olmaz.4790 bile 1660ti besliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Darboğaz olmaz.
Rx 570 uyar.ben şöyle ucuz ama mesela ((geleneklere göre )) GTA 5 En yüksek grafiklerde kastırmayan bi ekran kartı
Tabi kasaya boyut uyarsa.ben şöyle ucuz ama mesela ((geleneklere göre )) GTA 5 En yüksek grafiklerde kastırmayan bi ekran kartı
yani bu ekran kartını rahatlıkla alıp PC ye takabilirim değil mi?
İyi bir soğutucu alıp o.c yaprsan ve her oyunu en yüksek grafiklerde oynarsan bence kaldırabilirhiçmi şansım yok
o.c ne ben yeniyim bu konulardaİyi bir soğutucu alıp o.c yaprsan ve her oyunu en yüksek grafiklerde oynarsan bence kaldırabilir
Rx 570 demişsin de kaç GB olması önemlimi? yani ha 2GB aldım ha 4GB hangisini tavsiye edersin?Rx 570 uyar.
Tabi kasaya boyut uyarsa.
Over clock yani hız aşırtmao.c ne ben yeniyim bu konularda
ben ozaman MSİ Armor radeon rx 570 alıyorum kasayada uyuyor boyut olarak birçok kişi darboğaz olmaz dedi şimdi VEGA YAZILIMada sorucam yani ben MSİ Armor radeon rx 570 4GB alıyorumRx 570 uyar.
Tabi kasaya boyut uyarsa.
anladım teşekkür ederim halledicem ama dediğim gibi ben MSİ Armor radeon rx 570 4GB almak istiyorum uyar dimi bana evet yada hayır de emin olarakOver clock yani hız aşırtma
İşlemcinin voltajı ve hızını arttırıyoruz buda bize daha iyi bir performans sağlıyor fakat biraz fazla ısınmaya başlıyor
Evetben ozaman MSİ Armor radeon rx 570 alıyorum kasayada uyuyor boyut olarak birçok kişi darboğaz olmaz dedi şimdi VEGA YAZILIMada sorucam yani ben MSİ Armor radeon rx 570 4GB alıyorum
anladım teşekkür ederim halledicem ama dediğim gibi ben MSİ Armor radeon rx 570 4GB almak istiyorum uyar dimi bana evet yada hayır de emin olarak