İ5-4570 ve RX 570 Uyumu

RAMEFOR

80+
Reaksiyon skoru
9
Bakın Beyler. Benim PC EXPER Tipi bir kasa ((masaüstü)) modeli EXPER PC ACTIVE DEX299 İ5-İşlemci 8GB rami var Ama ekran kartı 1GB işte bu yüzden bende MSİ Armor radeon rx 570 4GB alıcam ama benim kasaya uyarmı bu ekran kartı? yani sığarmı sığarsa çalışırmı? LÜTFEN CEVAP

Bakın Beyler. Benim PC EXPER Tipi bir kasa ((masaüstü)) modeli EXPER PC ACTIVE DEX299 İ5-İşlemci 8GB rami var Ama ekran kartı 1GB işte bu yüzden bende MSİ Armor radeon rx 570 4GB alıcam ama benim kasaya uyarmı bu ekran kartı? yani sığarmı sığarsa çalışırmı? LÜTFEN CEVAP
tam detaylı bilgisayar parçalarını yazarmısın işlemcin kaçıncı nesil anakartın ney 570 büyük bir kart değil her kasaya sığar

büyük ihtimalle darboğaz yapacak ve o modeli önermem caps kapa

i5 kaçıncı nesil?

İşlemci kaçıncı nesil?

kanka boy oranlarına bakabilirsin

24.6 x 13 x 3.9 cm; 622 gram

buymus internetten buldum
sen kasa boyutlarına bakarak sıgıp sıgmadıgına bakarsn
ayrıca işlemci i5 ama tam modeli nedir?

kasanın boyutuna bağlı ama darboğaz olabilir belki

İşlemci: İntel Core İ5-4570 CPU @ 3.20GHz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben sana direk adını veriyim: İntel Core İ5-4570 CPU 3.20GHz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İntel Core İ5-4570 CPU 3.20 GHz Uyarmı ya??
Darboğaz olur büyük ihtimalle

kanka boy oranlarına bakabilirsin

24.6 x 13 x 3.9 cm; 622 gram

buymus internetten buldum
sen kasa boyutlarına bakarak sıgıp sıgmadıgına bakarsn
ayrıca işlemci i5 ama tam modeli nedir?
İntel Core İ5-4570 CPU 3.20 GHz

İntel Core İ5-4570 CPU 3.20 GHz
destekleyecektir o işlemci rx 570 i sorun yok boyutlarını verdm kasanın icine de uyar diye dusunuyorum sen yine de bak uyarsa al güle güle kullan

Geri