İ5-4570 ve RX 570 Uyumu

hiçmi şansım yok :(
bana bu PC ye uyabilecek bi 4GB ekran kartı önerirmisin?
4GB olması bir şey değiştirmez. Önemli olan kartın kendi gücü. RX550 olabilir veya GT1030.

yani hemen hemen darbogaz yok gibi duruyor

4GB olması bir şey değiştirmez. Önemli olan kartın kendi gücü. RX550 olabilir veya GT1030.
ben şöyle ucuz ama mesela ((geleneklere göre :D)) GTA 5 En yüksek grafiklerde kastırmayan bi ekran kartı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Olmaz.4790 bile 1660ti besliyor.

Darboğaz olmaz.
yani bu ekran kartını rahatlıkla alıp PC ye takabilirim değil mi?

ben şöyle ucuz ama mesela ((geleneklere göre :D)) GTA 5 En yüksek grafiklerde kastırmayan bi ekran kartı
Rx 570 uyar.

yani bu ekran kartını rahatlıkla alıp PC ye takabilirim değil mi?
Tabi kasaya boyut uyarsa.

İyi bir soğutucu alıp o.c yaprsan ve her oyunu en yüksek grafiklerde oynarsan bence kaldırabilir
o.c ne ben yeniyim bu konularda :D

Rx 570 uyar.

Rx 570 demişsin de kaç GB olması önemlimi? yani ha 2GB aldım ha 4GB hangisini tavsiye edersin?

Rx 570 uyar.

ben ozaman MSİ Armor radeon rx 570 alıyorum kasayada uyuyor boyut olarak birçok kişi darboğaz olmaz dedi şimdi VEGA YAZILIMada sorucam yani ben MSİ Armor radeon rx 570 4GB alıyorum

Over clock yani hız aşırtma
İşlemcinin voltajı ve hızını arttırıyoruz buda bize daha iyi bir performans sağlıyor fakat biraz fazla ısınmaya başlıyor
anladım teşekkür ederim halledicem ama dediğim gibi ben MSİ Armor radeon rx 570 4GB almak istiyorum uyar dimi bana evet yada hayır de emin olarak

ben ozaman MSİ Armor radeon rx 570 alıyorum kasayada uyuyor boyut olarak birçok kişi darboğaz olmaz dedi şimdi VEGA YAZILIMada sorucam yani ben MSİ Armor radeon rx 570 4GB alıyorum

anladım teşekkür ederim halledicem ama dediğim gibi ben MSİ Armor radeon rx 570 4GB almak istiyorum uyar dimi bana evet yada hayır de emin olarak
Evet
Ama o.c şart gibi
%4 darboğaz olur darboğaz performans kaybı

Geri