SalihCskun
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Abilerim Sistemimi Upgrade Yapıcam Sizce Hangi İşlemciyi Alayım Aliexpreesten Almayı Düşünüyorum
Anakartım MSİ H110M PRO VD
Aralarında bildiğim kadarıyla çok performans farkı yokAbilerim Sistemimi Upgrade Yapıcam Sizce Hangi İşlemciyi Alayım Aliexpreesten Almayı Düşünüyorum
Bence aralarında uçurum bir fark yok anakartın oc desteklese i5 6600k al derdim ama bence şuan hangisini ucuza bulursan onu alAbilerim Sistemimi Upgrade Yapıcam Sizce Hangi İşlemciyi Alayım Aliexpreesten Almayı Düşünüyorum
ryzen serisini seçmeni tavsiye ederim yıllardır intelin üstünlüğü vardı ancak ryzen işlemcilerini ve kendini çok geliştirdiAbilerim Sistemimi Upgrade Yapıcam Sizce Hangi İşlemciyi Alayım Aliexpreesten Almayı Düşünüyorum
işlemciyi upgradeleyip satmayı düşünüyorumryzen serisini seçmeni tavsiye ederim yıllardır intelin üstünlüğü vardı ancak ryzen işlemcilerini ve kendini çok geliştirdi
Direkt satacaksan ha 6400 ha 6600 dostum ikisi de aynı şey.Ucuz olanı alıp elindeki işlemciyi de satıp minimum bütçeyle upgradelemiş olursun.işlemciyi upgradeleyip satmayı düşünüyorum
doğruDirekt satacaksan ha 6400 ha 6600 dostum ikisi de aynı şey.Ucuz olanı alıp elindeki işlemciyi de satıp minimum bütçeyle upgradelemiş olursun.