- Konu Sahibi Konu Sahibi
OCC ti testlerinde vram ve 3d testi yaptım 5 dakika boyunca bi sorunda çıkmamıştı başka bi açıklaması yok bence net işlemcşiSSD hızları biraz az gözüküyor fakat onun dışında bir şey göremedim. Eski kartınız neydi?+
OCC ti testlerinde vram ve 3d testi yaptım 5 dakika boyunca bi sorunda çıkmamıştı başka bi açıklaması yok bence net işlemcşiSSD hızları biraz az gözüküyor fakat onun dışında bir şey göremedim. Eski kartınız neydi?+
Hocam işlemciniz çok ısındığı için de drop yiyor olabilirsiniz hatta %80 90 o yüzden.@MuratTheFounderOfGariban Hocam ekran kartının test sonucu nasıl ? testte bir yer vardı işlemci 99 dereceye kadar dayandı İşlemci sonucu düşük kaldıgından 7658 çıktı youtube da 12k gören var hesapladığımda 11225 flan işlemcim iyi olsa bu arada OCCT de 3d testi yaptığımda 5 dakika 1000 e kadar hata buldu başka kaynaklardan baktıgımda OCCT nin 3d testi sıkıntılı oldugunu söyledirler doğrumu ?
ekran kartı kullanımı hep az ama hocam oyuna girdiğim gibi %30 40 larda serinken bileHocam işlemciniz çok ısındığı için de drop yiyor olabilirsiniz hatta %80 90 o yüzden.
Zaten öyle olmalı. Siz bence bir tane fan alın her şekilde almak zrundasınız zaten işlemci alırsanız da.ekran kartı kullanımı hep az ama hocam oyuna girdiğim gibi %30 40 larda serinken bile
peki termal macun alsam sizce etki eder mi? ? 4 ay flan oldu sürmeyeliZaten öyle olmalı. Siz bence bir tane fan alın her şekilde almak zrundasınız zaten işlemci alırsanız da.
eski ekran kartımda işlemci 95 dereceleri görse bile stabildi bence işlemciden gibi yaZaten öyle olmalı. Siz bence bir tane fan alın her şekilde almak zrundasınız zaten işlemci alırsanız da.
Kaliteli bir şey alırsan bir tık etki eder. Teknobiyotikten MX4 al.peki termal macun alsam sizce etki eder mi? ? 4 ay flan oldu sürmeyeli
Mesaj otomatik birleştirildi:
eski ekran kartımda işlemci 95 dereceleri görse bile stabildi bence işlemciden gibi ya
eskiden bi sıkıntı yoktu hocam benimde bu garibime gidiyopeki termal macun alsam sizce etki eder mi? ? 4 ay flan oldu sürmeyeli
Mesaj otomatik birleştirildi:
eski ekran kartımda işlemci 95 dereceleri görse bile stabildi bence işlemciden gibi ya
şöyle bişey yapabilirim fan almakmı daha mantıklı yoksa xeon 3440 a yada 3450 ye geçiş yapmakmıZaten öyle olmalı. Siz bence bir tane fan alın her şekilde almak zrundasınız zaten işlemci alırsanız da.
bence öyle olmamalı ekran kartına az yük geldiği için render yapamıyor bu yüzden drop yiyorumZaten öyle olmalı. Siz bence bir tane fan alın her şekilde almak zrundasınız zaten işlemci alırsanız da.