İ5 stok fan ne kadar eder

CRØXY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,767
Elimde i5 13400f var stok fanla kullanıyordum yeterli gelmeyince 360mm sıvı soğutmayla değiştirdim stok fanı satabilir miyim veya ne kadara satarım sıfırdan farksız Van kablo etiketi bile duruyor

Elimde i5 13400f var stok fanla kullanıyordum yeterli gelmeyince 360mm sıvı soğutmayla değiştirdim stok fanı satabilir miyim veya ne kadara satarım sıfırdan farksız Van kablo etiketi bile duruyor
150-200TL falan o da belki. Satmana değmez sakla kenarda dursun sıvı soğutma bozulursa falan garantide onarılana kadar işine yarar.

150-200TL falan o da belki. Satmana değmez sakla kenarda dursun sıvı soğutma bozulursa falan garantide onarılana kadar işine yarar.
Satmama değmez mi yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O paraya çok ihtiyacım yok aslında

stok soğutucu para etmez yani max 200

Bir şekilde değerlendirebilir miyim kasa içinde

Satmama değmez mi yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O paraya çok ihtiyacım yok aslında
Sakla kenarda dursun bazen elinde yedek soğutucu olmuyor soğutucunun başına bir iş geliyor veya sistemi sıvı soğutma hariç satmak istiyorsun işine yarıyor 😀

Tanıdık varsa hediye edersin en kötü. Fan bu yenisi de çıkmıyor eskimez , At kenara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,935
Üyeler
183,921
Son üye
doganylmm
Geri