150-200TL falan o da belki. Satmana değmez sakla kenarda dursun sıvı soğutma bozulursa falan garantide onarılana kadar işine yarar.Elimde i5 13400f var stok fanla kullanıyordum yeterli gelmeyince 360mm sıvı soğutmayla değiştirdim stok fanı satabilir miyim veya ne kadara satarım sıfırdan farksız Van kablo etiketi bile duruyor
Satmama değmez mi yani150-200TL falan o da belki. Satmana değmez sakla kenarda dursun sıvı soğutma bozulursa falan garantide onarılana kadar işine yarar.
O paraya çok ihtiyacım yok aslında150-200TL falan o da belki. Satmana değmez sakla kenarda dursun sıvı soğutma bozulursa falan garantide onarılana kadar işine yarar.
stok soğutucu para etmez yani max 200Elimde i5 13400f var stok fanla kullanıyordum yeterli gelmeyince 360mm sıvı soğutmayla değiştirdim stok fanı satabilir miyim veya ne kadara satarım sıfırdan farksız Van kablo etiketi bile duruyor
Çok etmez satmak için uğraşmaya değmezSatmama değmez mi yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O paraya çok ihtiyacım yok aslında
Sakla kenarda dursun bazen elinde yedek soğutucu olmuyor soğutucunun başına bir iş geliyor veya sistemi sıvı soğutma hariç satmak istiyorsun işine yarıyorSatmama değmez mi yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O paraya çok ihtiyacım yok aslında