İ514600kf vs ryzen 5 7500f

Reaksiyon skoru
10
İki sistem arasında kaldım ryzen 5 7500f RX 9060 XT 16gb 39bin i514600kf rtx 5060 34 bin sizce hangisi

14600kf daha iyi bir işlemci ama ekran kartı çok kötü. buyüzden 7500f li sistem daha uzun ömürlü olur

Ben 1080p oynuyorum monitörde öyle zaten yeni aldım oynadığım oyunlar ets2 valo FC 26 bu tarz oyunlar

6 çekirdek işlemci az değilmi bide itopyadan alcam sistem 9060xt li stok bitmiş birinin xfx diye marka var iyi mi?

6 çekirdek işlemci az değilmi bide itopyadan alcam sistem 9060xt li stok bitmiş birinin xfx diye marka var iyi mi?
oyunlarda bizim en çok dikkat ettiğimiz l3 önbellek tir. zaten ben 14600kf in daha iyi bir işlemci olduğunu söyledim ama ekran kartı çok kötü. 7500f li sistemde ekran katı sayesinde çok daha yüksek fps değerleri ala bilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eyer iş için kullan micaksan pc yi çekirdek sayısı çok ta önemli değil. ve xfx çok iyi bir markadır

Oyun için alıyorum Asus stok bitmiş xfx kalmış ilk defa duydum ben öyle marka arada 4 bin oynuyor eder mi? sizce

Sistemi nereden toplacaksın bilmiyorum ama vatan bilgisayar stokları bittiyse her gece indirim oluyor, itopya falan hiç uğraşma, ürünü satana kadar iyi olan firma, sattıktan sonra üründe sıkıntı çıktımı uğraş dur, ayriyeten hazır sistemleri diğer sitelere göre daha pahalı olup, daha kötü bileşen kalitesi ile sunulmaktadır.

Gaming gecesi beklemek çok mantıklı bu geçe o gece olacak gibi :D

Büyük ihtimalle 5060 8gb lik model 9060 xt 16gb lik model hem ekran kartı hemde işlemci olarak ben kdsinlikle ryzen 5 7500F seçrrdim hem daha uzun ömürlü

Geri