Stok fanla gayet normal bir değer kule tipi almanız şartİ7 10700k aldım ikinci el 100 derecede çalıştı termal macun değiştirdim stock fanla gene 100 derece çalışıyor normal mi yoksa kule tipi ile düzelir mi yardımcı olun
Darkfreezer x123 yeterlidirİ7 10700k aldım ikinci el 100 derecede çalıştı termal macun değiştirdim stock fanla gene 100 derece çalışıyor normal mi yoksa kule tipi ile düzelir mi yardımcı olun
Stok fanla gayet normal bir değer kule tipi almanız şart
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Darkfreezer x123 yeterlidir
bu uyar mı sizce 1200pin e 2 fanlı olması daha iyi değil miStok fanla gayet normal bir değer kule tipi almanız şart
Darkfreezer x123 yeterlidir
İşlemciniz 125watt attığınız fan 95watt x123 kafidir , çift fan olması tabii ki daha iyidir ama aşırı fark olacağını zannetmiyorum termal macun olarak mx6 veya kyrnout alabilirsinizBu model uyar mı peki 2 tarafı fanlı olması daha iyi midir
bu uyar mı sizce 1200pin e 2 fanlı olması daha iyi değil mi
Mx4 almıştım o olmaz mı pekiİşlemciniz 125watt attığınız fan 95watt x123 kafidir , çift fan olması tabii ki daha iyidir ama aşırı fark olacağını zannetmiyorum termal macun olarak mx6 veya kyrnout alabilirsiniz
Olur neden olmasınMx4 almıştım o olmaz mı peki
Teşekkür ederim hocam bu konuda 100 dereceden kaça düşerOlur neden olmasın
Stabil duruma gelir 60 civarıTeşekkür ederim hocam bu konuda 100 dereceden kaça düşer
Aldım ben soğutucuyu ama olmuyor parçası havada kalıyor ne yapmam lazımStabil duruma gelir 60 civarı
internette rehberlerini izleyebilirsin burdan anlatmak biraz zor olur.Aldım ben soğutucuyu ama olmuyor parçası havada kalıyor ne yapmam lazım
İzledim ama bulamıyorum hocam yardımcı olabilirseniz seviniriminternette rehberlerini izleyebilirsin burdan anlatmak biraz zor olur.
tam olarak sorun ne eğer yerine oturmuyorsa anakartın arkasındaki plaka düşmüş olabilir ona bir bakın soğutucuyu montajlarken vidaları çapraz bir şekilde eşit olarak sıkın oda bir çözümİzledim ama bulamıyorum hocam yardımcı olabilirseniz sevinirim
son olarak aldığınız soğutucunun intel işlemci ile uyumlu olup olmadığına bakıntam olarak sorun ne eğer yerine oturmuyorsa anakartın arkasındaki plaka düşmüş olabilir ona bir bakın soğutucuyu montajlarken vidaları çapraz bir şekilde eşit olarak sıkın oda bir çözüm
İntel ile uyumlu ama böyle havada kalıyortam olarak sorun ne eğer yerine oturmuyorsa anakartın arkasındaki plaka düşmüş olabilir ona bir bakın soğutucuyu montajlarken vidaları çapraz bir şekilde eşit olarak sıkın oda bir çözüm
son olarak aldığınız soğutucunun intel işlemci ile uyumlu olup olmadığına bakın