eğer intl istiyosan forumluk bi olay yok ne istiyosan onu a cahillik olur benceYav arkadaşım sanane İNTEL istiyorum başlıgada yazdım ''AMD al demeyin'' diye.
Fiyatına göre iğrenç olmuş iyi forumlar o bütçeye 2080 Süper sığar.Arkadaşlar sadece sistemin nasıl oldugunu sordum.
Allah Allah cahillikle ne alakası var?eğer intl istiyosan forumluk bi olay yok ne istiyosan onu a cahillik olur bence
Peki.Fiyatına göre iğrenç olmuş iyi forumlar o bütçeye 2080 Süper sığar.
Adam gelmiş hiçbir zorunluluk yok iken sana yardım etmeye çalışıyor kazıklanma diye sen tersliyorsun.Yav arkadaşım sanane İNTEL istiyorum başlıgada yazdım ''AMD al demeyin'' diye.
bizde yorum yapıyoruz o fiyta işlemci alınmaz bide rx 5700xt olabilir toplamadıysa rtx 3000 i bekleArkadaşlar sadece sistemin nasıl oldugunu sordum.
Arkadaşım oraya dedimki ''AMD Önermeyin'' adam hala AMD öneriyor.Adam gelmiş hiçbir zorunluluk yok iken sana yardım etmeye çalışıyor kazıklanma diye sen tersliyorsun.
Bu kadar da çekememezlik olmaz.
5700XT nin sorunları ile ugraşamam hem 2070S daha iyi.bizde yorum yapıyoruz o fiyta işlemci alınmaz bide rx 5700xt olabilir toplamadıysa rtx 3000 i bekle
Bana söylüyorsan ben amd önermedim sebebini soruyoruz bi sebep söylede bizde bilelim ona göre intel öneririz. İntel geride olan firma fazla ısınıyor.Arkadaşım oraya dedimki ''AMD Önermeyin'' adam hala AMD öneriyor.
öneri sunuyoruz kendi bildiğini yapıyosun sen galiba yanlış yere geldinArkadaşım oraya dedimki ''AMD Önermeyin'' adam hala AMD öneriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5700XT nin sorunları ile ugraşamam hem 2070S daha iyi.
Adam amd al demiyor sadece neden diyor anlamamakta ısrar ediyorsun.Arkadaşım oraya dedimki ''AMD Önermeyin'' adam hala AMD öneriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5700XT nin sorunları ile ugraşamam hem 2070S daha iyi.