I7 11700k soğutucu önerisi

Reaksiyon skoru
24
i7 11700K Kullanıyorum

Arkadaşlar, işlemci boşta 75–80 derece. Şu an i5 10400F'in stok soğutucusunu kullanıyorum.

Bütçem çok kısıtlı, kule tipi soğutucu almak istiyorum. Sıvı soğutma alacak bütçem yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Hocam şuan bütcem 1000 lira falan 2 hafta daha bu şekilde kullanmak problem olurmu olmassa bunu alacağım.
Hocam, bundan daha aşağısı kurtarmaz zaten, işlemciyi kullanım amacınızı bilmiyorum ama oyunlarda bile 140w güç tüketen bir işlemci, 2 hafta boyunca işlemciyi yük altına sokmayıp 95-100 derecenin altında kullanacaksanız bir sorun olmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Hocam, bundan daha aşağısı kurtarmaz zaten, işlemciyi kullanım amacınızı bilmiyorum ama oyunlarda bile 140w güç tüketen bir işlemci, 2 hafta boyunca işlemciyi yük altına sokmayıp 95-100 derecenin altında kullanacaksanız bir sorun olmaz.
solid works kullanıcam

Bir sorun olmaz.
teşekkür ederim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İdarelik kullanacaksan işlemcinin gücünü düşür piyasanın en trafo işlemcileri 11. Nesil, stok fanla çalışabilen modeli yok gibi 😀
Yarın bunu alıcam

https://www.akakce.com/islemci-sogu...20-se-argb-tl-c12b-s-v2-fiyati,667655622.html

Bunun yerine rgb si olmayan siyah modelini alsam bir şey değişirmi.

Hocam şuan bütcem 1000 lira falan 2 hafta daha bu şekilde kullanmak problem olurmu olmassa bunu alacağım.
sorun olmaz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu alınır mı? hocamlar gördüğüm kadarıyla tek farkı ekran galiba.

sizin attığınızda 6 ısı borusu var diğerinde 7 ısı borusu var. 7 ısı borulu olan sanırım daha iyi (sadece 7 ısı borusu olduğu için değil performans olarak) ama sizin attığınız daha yakışıklı. :) özellikle V2 yani 2. versiyon olmasına dikkat edin (ikisi de V2).
Karşılaştırmalara detaylı bakmanızı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri