Twitch i7 11800h rtx 3060 16 ram ile yayın yapamıyorum

SRooX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
171
selam dostlar twitchte yayın yapmak istiyorum fakat çok fazla fps düşüyor bir türlü çözemedim;
sistem;
i7 11800h
rtx 3060
16 gb ram
100mbps down 10 mbps up
2800 bitrate veriyorum ama kasıyor pc yayında internette sıkıntı çıkarmıyor ancak pc kasıyor fps drop yiyor.

selam dostlar twitchte yayın yapmak istiyorum fakat çok fazla fps düşüyor bir türlü çözemedim;
sistem;
i7 11800h
rtx 3060
16 gb ram
100mbps down 10 mbps up
2800 bitrate veriyorum ama kasıyor pc yayında internette sıkıntı çıkarmıyor ancak pc kasıyor fps drop yiyor.

Şuan her şeyin eksiksiz ve güzel 1080p için ideal bir yayın sistemi. İşlemcin de yeterli . Merak ettim sebebini. Çok basit bir soru olacak ama fişe takılı mı laptop ?

Şuan her şeyin eksiksiz ve güzel 1080p için ideal bir yayın sistemi. İşlemcin de yeterli . Merak ettim sebebini. Çok basit bir soru olacak ama fişe takılı mı laptop ?
hiç çıkartmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternetin nedir
türknet ama bundan önce masa üstünden yapıyordum sıkıntı yoktu internette şu anada yoktur.

Yayını ekran kartından vereceksin de ondan, fakat FH5, Assetto Corsa gibi GPU'ya dayanan oyunların yayınını değil. Öyle oyunlar oynayınca da işlemciden vereceksin.

yani aklıma başka hiçbir çözüm gelmiyor
ne yapıcağımı şaşırdım yani yayın aypmak istiyorum olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yayını ekran kartından vereceksin de ondan, fakat FH5, Assetto Corsa gibi GPU'ya dayanan oyunların yayınını değil. Öyle oyunlar oynayınca da işlemciden vereceksin.
sadece CS:GO yayını yapıyorum ekran kartındanda verdim işlemcidende ikisindede değişmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,363
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri