Nedenmi intelde yaşanan problemlerden ve amd nin aynı fiyuata daha iyi performans vermesindenEvet alabilir neden almasin
evet bozuk işlemci14700KF şey değil mi bozuk işlemci. Asla ama asla o paralara Intel falan alma yazık günah. Hem harcadığı watt hem ısınması hem de bozulması. Tamamiyle parana yazık, 7800X3D veya 9800X3D çakıp keyfine bak dostum.
Usta ben yeni işlemci çıkarıyorum 14700KF'den daha düşük performans veriyorum ama az watt tüketiyorum. Bu yüzden bana para ver 1-2 yıla da soket değişirim :dNedenmi intelde yaşanan problemlerden ve amd nin aynı fiyuata daha iyi performans vermesinden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet bozuk işlemci
14. nesil suan 24 aktif sunucum var herhangi bir sorun yok bios guncelleme onceside sonrasida problem olmadi uptimeler 100de100 crash dahi gormedi ve bu sunucular 7 24 yukte calisiyor 80derecenin ustunde aktifNedenmi intelde yaşanan problemlerden ve amd nin aynı fiyuata daha iyi performans vermesinden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet bozuk işlemci
İstiyorsan sen git youtubedan falan izle neden bozuk olduğunu ve amd nin daha performanslı olduğunu sonra anlarsın ne demek istediğimizi14. nesil suan 24 aktif sunucum var herhangi bir sorun yok bios guncelleme onceside sonrasida problem olmadi uptimeler 100de100 crash dahi gormedi ve bu sunucular 7 24 yukte calisiyor 80derecenin ustunde aktif
ustam 200 watt tüketiyorum sıkıntı olur mu14. nesil suan 24 aktif sunucum var herhangi bir sorun yok bios guncelleme onceside sonrasida problem olmadi uptimeler 100de100 crash dahi gormedi ve bu sunucular 7 24 yukte calisiyor 80derecenin ustunde aktif
Ben sosyal medyada gorduklerimi aldiris etmem musteri ister islemciyi takarim sunucuya kiralatirim sana diyorum ki islemci herhangi bir problem yaratmadi tek bendede yok , ona bakilirsa gecen ay aldigim 7900x cpu m crashlamaya basladi bir hafta icinde problem var mi diyorum yok her islemcide olabilen seylerİstiyorsan sen git youtubedan falan izle neden bozuk olduğunu ve amd nin daha performanslı olduğunu sonra anlarsın ne demek istediğimizi
tek sorun sence o mu yazdıklarımı tekrar okuBen sosyal medyada gorduklerimi aldiris etmem musteri ister islemciyi takarim sunucuya kiralatirim sana diyorum ki islemci herhangi bir problem yaratmadi tek bendede yok , ona bakilirsa gecen ay aldigim 7900x cpu m crashlamaya basladi bir hafta icinde problem var mi diyorum yok her islemcide olabilen seyler![]()
Ya cocuk bi uza aklin yok fikrin var onuda sosyal medyadan almissin basarilar sana hayattatek sorun sence o mu yazdıklarımı tekrar oku
bu yorumu yazmak yerine intelin neden alınabileceğini tartışmak daha medenice olurdu ama keyfin bilir benim için hava hoş.Ya cocuk bi uza aklin yok fikrin var onuda sosyal medyadan almissin basarilar sana hayatta
Islemci ile kiyaslamak yerine intel ve amd diye ayirt eden bir cocuga cok bile mesajina cevap verdim benim hatam bak keyfine istebu yorumu yazmak yerine intelin neden alınabileceğini tartışmak daha medenice olurdu ama keyfin bilir benim için hava hoş.
bencede bilgin olmadığı çok belli tartışmak hataIslemci ile kiyaslamak yerine intel ve amd diye ayirt eden bir cocuga cok bile mesajina cevap verdim benim hatam bak keyfine iste
kankalarım kavga etmeyin gözünüzü seveyim kankam bana bir adet hazır sistem linki atar mısın önerdiğin benim amacım ufak çaplı yayın ve oyun oynamak için yani alayım geçeyimbencede bilgin olmadığı çok belli tartışmak hata