Neler Yeni

i7 14700kf Isı sorunu

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Vallahi hocam hiç alışkın değilim yani birazda ödüm koptu ne yalan söyleyeyim çünkü diğer işlemcime göre bu kat kat performanslı ve güçlü olunca belki bir şey olur veya bir şey yetersiz kalır diye korktum
Bi şey olmaz. Zaten anakartta en zarar görmeyecek şeydir işlemci çamura sok temizle gene çalışır kendini yakmaz güç keser. Daha da soğutmak için dediğin gibi o daha performanslı daha çok güç çekiyor ısınıyor bu yüzden soğutmayı büyütmen lazım. Büyütmesende sıkıntı yok ama bence iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet İkinci
Bi şey olmaz. Zaten anakartta en zarar görmeyecek şeydir işlemci çamura sok temizle gene çalışır kendini yakmaz güç keser. Daha da soğutmak için dediğin gibi o daha performanslı daha çok güç çekiyor ısınıyor bu yüzden soğutmayı büyütmen lazım. Büyütmesende sıkıntı yok ama bence iyi.
Peki hocam bu işlemciye 360mm sıvı soğutucumu yoksa kule tipi sağlam bir soğutucumu daha iyi iş görür.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Peki hocam bu işlemciye 360mm sıvı soğutucumu yoksa kule tipi sağlam bir soğutucumu daha iyi iş görür.
Hocam bana sorarsan hava soğutma daha iyidir hem kasa içinde daha fazla hava sürkülasyonu yaratıyor ama zevk meselesi. Her 360mm sıvı soğutma iyidir diyemem her hava soğutma iyi diyemem. İstersen bir de hava soğutma öneri konusu aç ona göre değerlendir.

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Musa
Asus prime h610m-d4 Modeli mevcut hocam undervolt yaparsam eğer işlemci kendi performansını tam anlamıyla vermez yani yine ekran kartı kısmında darboğaz oluyor işlemci yine kendi tam gücünü kullanamıyor ama undervolt yapmazsam bu şekilde kullansam bana ne gibi zararı olur veya olmaz hocam
610 m anakarta 14700kf takmak valla bravo hocam bence bir anakart değiştir Ferrari doğan lastigiyle gitmezzzzz

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet İkinci
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet İkinci

Gird4p

80+

baymit2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ümit uras
Asus prime h610m-d4 Modeli mevcut hocam undervolt yaparsam eğer işlemci kendi performansını tam anlamıyla vermez yani yine ekran kartı kısmında darboğaz oluyor işlemci yine kendi tam gücünü kullanamıyor ama undervolt yapmazsam bu şekilde kullansam bana ne gibi zararı olur veya olmaz hocam
Undervolt ile kullanıyorum neredeyse hiç denecek performans farkı var. Ve boşta çok daha az voltaj çekiyor. Zaten yenisin yiyeceğin darboğazı bence serin kullanmaya oyna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,240
Üyeler
161,417
Son üye
Alican3636
Top Bottom