Yıldırım57
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
anakart h310m a - 2. el de olut
dark dandik bir marka değil hocam. Rampage almaktansa dark al bak dalgana.buna bakıyordum emin olamadım dandiktir diye ama kullanıyorsun ve öneriyorsun. aklımda kardeşim saol
8 yıllık bir işlemci için bu para, ek olarak 500 600 daha ekleyip sıvı soğutma düşürülebilir indirimle vs. Bence hem bu işlemciye gereksiz hem de pahalı geldi.Bütçe varsa Phantom Spirit
Adamlardan pazar sipariş verdim kargoya çıkardılar 1 saate pazartesi de geldi. İşini hakkıyla yapan firmaya saygı sonsuz.bende avcılardayım bana da erkenden gelir cmrtsi gibi
O paraya alacağın sıvı soğutucu da 240'lık olur. Değmez8 yıllık bir işlemci için bu para, ek olarak 500 600 daha ekleyip sıvı soğutma düşürülebilir indirimle vs. Bence hem bu işlemciye gereksiz hem de pahalı geldi.
[
https://www.hepsiburada.com/dark-fr...=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.91
400 e aldıydım. Thermalright fanı taktım bi tane de daha sessiz çalışıyor şu an. 5600 le max 65 dereceleri görüyorum.
12mm fan atıyorum daha ucuza 9 mm fan atıyorsun hocam. Alay mı ediyorsun yoksa bilgisizlikten mi?![]()
Snowman M200 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman M200 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman M200 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 460,34 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
12mm kule tipi almaktansa 240 sıvı sogutma almak daha makul değil mi sence?O paraya alacağın sıvı soğutucu da 240'lık olur. Değmez
hayır.12mm kule tipi almaktansa 240 sıvı sogutma almak daha makul değil mi sence?
Yav banane senin ne attığın kullandım tecrübeliyim ve ben çok memnun olduğum için önerdim. Bende R3 3100 var 55 dereceyi geçmiyor. AlAyMı eDiYoRsUn BiLgİsİzlİkTeN mİ12mm fan atıyorum daha ucuza 9 mm fan atıyorsun hocam. Alay mı ediyorsun yoksa bilgisizlikten mi?
Ryzen 5 5600 var bende 55 derece 3100 e stok bile takabilirsin. Ek olarak can dostum burada sana 94 tl daha fazla verip niçin küçük fan alsın diye soruyorum. Hakkın olsa suscamYav banane senin ne attığın kullandım tecrübeliyim ve ben çok memnun olduğum için önerdim. Bende R3 3100 var 55 dereceyi geçmiyor. AlAyMı eDiYoRsUn BiLgİsİzlİkTeN mİ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: