Çözüldü✓ I7 8700 için soğutucu önerisi

Bütçe varsa Phantom Spirit

buna bakıyordum emin olamadım dandiktir diye ama kullanıyorsun ve öneriyorsun. aklımda kardeşim saol

buna bakıyordum emin olamadım dandiktir diye ama kullanıyorsun ve öneriyorsun. aklımda kardeşim saol
dark dandik bir marka değil hocam. Rampage almaktansa dark al bak dalgana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ek olarak hepsijet aşırı hızlı, deposu bizim burda olduğu için 1günde gelmişti. Aldığım günde kargoya verdilerdi. Şehrine göre max 1-2 güne gelir.

Bütçe varsa Phantom Spirit
8 yıllık bir işlemci için bu para, ek olarak 500 600 daha ekleyip sıvı soğutma düşürülebilir indirimle vs. Bence hem bu işlemciye gereksiz hem de pahalı geldi.

bende avcılardayım bana da erkenden gelir cmrtsi gibi
Adamlardan pazar sipariş verdim kargoya çıkardılar 1 saate pazartesi de geldi. İşini hakkıyla yapan firmaya saygı sonsuz.

8 yıllık bir işlemci için bu para, ek olarak 500 600 daha ekleyip sıvı soğutma düşürülebilir indirimle vs. Bence hem bu işlemciye gereksiz hem de pahalı geldi.
[
O paraya alacağın sıvı soğutucu da 240'lık olur. Değmez

https://www.hepsiburada.com/dark-fr...=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.91

400 e aldıydım. Thermalright fanı taktım bi tane de daha sessiz çalışıyor şu an. 5600 le max 65 dereceleri görüyorum.

12mm fan atıyorum daha ucuza 9 mm fan atıyorsun hocam. Alay mı ediyorsun yoksa bilgisizlikten mi?

O paraya alacağın sıvı soğutucu da 240'lık olur. Değmez
12mm kule tipi almaktansa 240 sıvı sogutma almak daha makul değil mi sence?

12mm fan atıyorum daha ucuza 9 mm fan atıyorsun hocam. Alay mı ediyorsun yoksa bilgisizlikten mi?
Yav banane senin ne attığın kullandım tecrübeliyim ve ben çok memnun olduğum için önerdim. Bende R3 3100 var 55 dereceyi geçmiyor. AlAyMı eDiYoRsUn BiLgİsİzlİkTeN mİ

Yav banane senin ne attığın kullandım tecrübeliyim ve ben çok memnun olduğum için önerdim. Bende R3 3100 var 55 dereceyi geçmiyor. AlAyMı eDiYoRsUn BiLgİsİzlİkTeN mİ
Ryzen 5 5600 var bende 55 derece 3100 e stok bile takabilirsin. Ek olarak can dostum burada sana 94 tl daha fazla verip niçin küçük fan alsın diye soruyorum. Hakkın olsa suscam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,867
Üyeler
184,064
Son üye
subdomainemre
Geri