Neler Yeni

İ7 9700 ve 1650super için ANAKART?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Daw yazılımlarıyla ilgilendiğim için
İşlemci baya bi yük altına girebilir bazı durumlarda diye düşünüyorum k ibaresi alsam sıvı soğutmaya pram kalmıyor ve k ibaresi olanların fazla ısındığını söylüyorlar
Ryzen bakabilirsin. AMD-İntel ayırımı yapan program kaldı mı ya?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Umut Akgün
Hangi programlar kullanılıcak? Render için.
Birden fazla daw yazılımı studio one reaper ableton vs. Ryzen almamamın ana sebebi ise bazı plug inlerde sorun yaratması aslında ryzen almak çok isterdim fakat sorun çıkarsa değiştirmeye gücüm yetmez

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Umut Akgün
önerdiğiniz soğutucunun ses düzeyi nasıl? Kullanıyorsanız bilgilendirebilir misiniz?
Aynı zamanda az bilgim olduğunu için çoğu kişi lavbali... yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

10700KF için anakart ne önerirsiniz?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
önerdiğiniz soğutucunun ses düzeyi nasıl? Kullanıyorsanız bilgilendirebilir misiniz?
Aynı zamanda az bilgim olduğunu için çoğu kişi lavbali... yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
3 fanı var. Biraz seslidir tahminimce. Lakin fiyatı bunu karşılar bence.
Bu fiyata bundan iyi soğutan yok. İşlemci çekirdeklerini manuel ayar ile yüksek hızlara sabitleyi render performansını arttırabilirsiniz. Konu açarsanız yardımcı olabilirim.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Mesaj otomatik birleştirildi:

10700KF için anakart ne önerirsiniz?
Render gibi şeyler için AMD daha iyi Intel 10. Nesilin AMD ye göre tek getirisi oyun performası bu yüzden AMD öneririm. Fakat illa intel alacak diyorsanız Z490 anakart almanız lazım I7 10700k gibi bir işlemci için B460 anakart alırsanız yazık edersiniz işlemciye

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Umut Akgün
Render gibi şeyler için AMD daha iyi Intel 10. Nesilin AMD ye göre tek getirisi oyun performası bu yüzden AMD öneririm. Fakat illa intel alacak diyorsanız Z490 anakart almanız lazım I7 10700k gibi bir işlemci için B460 anakart alırsanız yazık edersiniz
Açıklamanız için teşekkür ederim. Amd işlemcilere hakimseniz bana bir sistem önerebilir misiniz? Anakart ve işlemciye kalan bütcem 4.500 tl. Ssd vs herşeyi hallettim işlemci ve anakartım kaldı sadece

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
9700 yerine 10700KF alman çok daha mantıklı.
Soğutma olarak F/P' da Snowman'ın T6 soğutucunun kullanabilirsin.
Anakart olarak kullanacağın programlar yüksek RAM hızları istiyorsa z490 mecbur yoksa b460 al bi tane geç.

Son düzenleme:

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Böyle konuşup açıklamasını yapmıyor sunuz neden k işlemci? Neden harfsiz bir işlemci kullanılmaz? Artı olarak soğutma sistemlerine çok para bayılamıyorum. Nedir öneriniz?

emin olun daha yararlı bir açıklama olur...
Harfsizliğinden değil. Berbat bir nesil ondan. Ölü soket ram mhz desteği berbat. Kötü işlemci. Amd kat kat daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,550
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom