I7 9700k Çok ısınıyor, ne önerirsiniz ?

yalincal

80+
Reaksiyon skoru
0
cooler master ma410p soğutma kullanıyorum Fortnite 75-80 derecede çalışıyor. Battlefield 5 80-85 derecede çalışıyor. Snowman kasa fanı kullanıyorum 3 tane. Kasamda Frisby FC9100G. Ne önerirsiniz, daha yeni termal macun bakımı yapıldı, kasa temizlendi. Termal macun olarak. Cooler Master Mastergel kullandım.

cooler master ma410p soğutma kullanıyorum Fortnite 75-80 derecede çalışıyor. Battlefield 5 80-85 derecede çalışıyor. Snowman kasa fanı kullanıyorum 3 tane. Kasamda Frisby FC9100G. Ne önerirsiniz, daha yeni termal macun bakımı yapıldı, kasa temizlendi. Termal macun olarak. Cooler Master Mastergel kullandım.
Kasanın hava akışı son derece kötü.
Kule tipi de aman aman kaliteli değil.
Kasanı değiştirirsen biraz düzelir ama bana kalırsa komple bir pearless assasin + MX4 sorunu çözecektir.

Mesh olan kasa al

bence sorun kasada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence sorun kasada

Kasa olarak ne alıyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasa ve yeni soğutma alacağım

Geri