Neler Yeni

İ9 10900k uyumlu anakart

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can
Bütçe
4000
Merhabalar ilk konumu açıyorum umarım kurallara uyun olmayan bir şey yapmamışımdır.
Şu an sli bi sistem kullanıyorum ekran kartlarımdan her zaman birlikte çalışmasalar bile memnunum. Ama diğer birimleri yükselteceğim, işlemci olarak i9 10900k alacağım anakart ne alacağım pek bilmiyorum sli ve işlemciye uygun bir şeyler seçerseniz sevinirim. Fiyatlar konusunda pek bi bilgim yok eğer bu bütçe yetersiz gelirse arttırabilirim biraz daha. Ama bu bütçenin altında iyi olan bir şeyler varsa onları tercih ederseniz sevinirim.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,769
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Z490 Ace olabilir.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Merhabalar ilk konumu açıyorum umarım kurallara uyun olmayan bir şey yapmamışımdır.
Şu an sli bi sistem kullanıyorum ekran kartlarımdan her zaman birlikte çalışmasalar bile memnunum. Ama diğer birimleri yükselteceğim, işlemci olarak i9 10900k alacağım anakart ne alacağım pek bilmiyorum sli ve işlemciye uygun bir şeyler seçerseniz sevinirim. Fiyatlar konusunda pek bi bilgim yok eğer bu bütçe yetersiz gelirse arttırabilirim biraz daha. Ama bu bütçenin altında iyi olan bir şeyler varsa onları tercih ederseniz sevinirim.
Hangi ekran kartını SLI olarak kullanıyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi ekran kartını SLI olarak kullanıyorsunuz?
Şu anda Gigabyte Windforce GTX970 4GB kullanıyorum ama onuda bi sıkıntı çıkmazsa büyük ihtimalle 7-8 ay sonra rtx serisine geçireceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,795
Üyeler
165,071
Son üye
Tunay D
Top Bottom